Tijdschrift

A+ is al 44 jaar het toonaangevende Belgische tijdschrift voor architectuur. Het is de plek waar verschillende architectuurpraktijken uit België met elkaar worden geconfronteerd. Een platform voor grensverleggende projecten en gedachten. A+ presenteert de nieuwste projecten van Belgische architecten in binnen- en buitenland, interviews met opmerkelijke persoonlijkheden, essays en columns van de meest vooraanstaande architectuurcritici van België en omstreken, een overzicht van nieuwe publicaties en nieuwe producten, en duiding bij tentoonstellingen en evenementen.

A+ voert het architectuurdebat tegen een internationale achtergrond, met veel oog voor stedenbouw, landschap, design en kunst. A+ besteedt eveneens aandacht aan vernieuwende constructiemethodes, ontwerpmiddelen en duurzame technieken.

A+ verschijnt zes keer per jaar: midden februari, midden april, midden juni, midden september, eind oktober en midden december. Het blad heeft een oplage van 14.800 exemplaren in twee verschillende taalversies: 56% wordt in het Nederlands en 44% in het Frans gedrukt. Daarvan worden 14.353 exemplaren verdeeld (CIM 2016).

A+ is het meest gelezen en meest bewaarde architectuurtijdschrift van België.

PLOEG

hoofdredacteur Lisa De Visscher
adjunct-hoofdredacteur Eline Dehullu
productiecoördinator Grégoire Maus
vormgeving Joris Kritis

redactiecommissie Francis Catteuw, Olivier Bastin, Agnieszka Zajac
voorzitter Ward Verbakel
publiciteitsregie A+media Rita Minissi | rita.minissi@mima.be

Adverteren in het tijdschrift en op de website

A+ Shop

A+273

A+273 Kopen 15 €

schrijf je in voor de nieuwsbrief