Tijdschrift

A+ is al 46 jaar het toonaangevende Belgische tijdschrift voor architectuur. Het is de plek waar verschillende architectuurpraktijken uit België met elkaar worden geconfronteerd. Een platform voor grensverleggende projecten en gedachten. A+ presenteert de nieuwste projecten van Belgische architecten in binnen- en buitenland, interviews met opmerkelijke persoonlijkheden, essays en columns van de meest vooraanstaande architectuurcritici van België en omstreken, een overzicht van nieuwe publicaties en nieuwe producten, en duiding bij tentoonstellingen en evenementen.

A+ voert het architectuurdebat tegen een internationale achtergrond, met veel oog voor stedenbouw, landschap, design en kunst. A+ besteedt eveneens aandacht aan vernieuwende constructiemethodes, ontwerpmiddelen en duurzame technieken.

A+ verschijnt zes keer per jaar (4 klassieke nummers + 2 hors-séries): midden februari, midden april, midden juni, midden september, eind oktober en midden december. Het blad heeft een oplage van 14.000 exemplaren in twee verschillende taalversies: 56% wordt in het Nederlands en 44% in het Frans gedrukt.

A+ is het meest gelezen en meest bewaarde architectuurtijdschrift van België.

Abonneer u op het tijdschrift A+ Architecture in Belgium vanaf €49 / jaar!

PLOEG

hoofdredacteur Lisa De Visscher
adjunct-hoofdredacteur Eline Dehullu
productiecoördinator Grégoire Maus
vormgeving Joris Kritis

Artistieke commissie Olivier Bastin, Pauline Fockedey, Nicolas Hemeleers, Kelly Hendriks, Véronique Patteeuw, Hera Van Sande, Ward Verbakel, Agnieszka Zajac
publiciteitsregie A+media Rita Minissi | rita.minissi@mima.be

Adverteren in het tijdschrift en op de website

THEMA’S EN VERSCHIJNINGSDATA (2019)

A+276 Building Sites (25.02)
A+277 Lost Souls (29.04)
A+278 (Speciale editie 1) Brussels (24.06)
A+279 Schools (23.09)
A+280 (Speciale editie 2) Collective Housing(7.10)
A+281 Silence (18.11)

IN 2019 VINDT HET TIJDSCHRIFT A+ ZICHZELF OPNIEUW UIT!

A+ Architecture in Belgium verschijnt nu in de vorm van 4 klassieke nummers en 2 speciale edities. Deze speciale edities, die eerder boeken zijn dan tijdschriften, richten zich heel concreet op een specifiek thema en worden in het Engels uitgegeven.

Meer informatie hier.

A+ Shop

Kopen 20 €

schrijf je in voor de nieuwsbrief