Sponsoren

Sinds 2006 is ons architectuurprogramma, in samenwerking met het Paleis voor Schone kunsten van Brussel (BOZAR), marktleider voor culturele events in zijn sector.

A+ Architecture in Belgium is de enige organisatie die de publicatie van een architectuurmagazine en een digitaal platform combineert met de organisatie van culturele events. De programmatie profiteert van een strategische positie in hartje Brussel, maar ook andere steden, zoals Antwerpen en Luik, komen ruimschoots aan bod. Onze tentoonstellingen treden ook buiten de landsgrenzen (Londen, Bordeaux, Marseille, Shenzhen, Venetië) en vormen zo een internationaal podium voor de Belgische architecten.

Bekijk hier een overzicht van ons architectuurprogramma 2006 t.em. 2019.

Associeer uw onderneming met een cultureel architectuurprogramma

Onze tentoonstellingen trekken gemiddeld zo’n 5.000 bezoekers/jaar – uit de drie taalgemeenschappen van het land – en de lezingen, afhankelijk van de zaal: zaal M (480 plaatsen) of Henry Le Bœuf (2.100 plaatsen).

Het publiek bestaat vooral uit architecten, studiebureaus, bedrijven uit de sector, voorschrijvers, studenten uit bouwkundige opleidingen en liefhebbers. De events zijn een unieke kans om uw bedrijf via sponsoring te associëren met een cultureel ‘niet-commercieel’ programma. Op maat aanpasbare formules bieden u onbetwiste voordelen qua zichtbaarheid en networking voor, tijdens en na de lezingen of exposities.

Interesse? Vraag naar ons programma voor 2019 en onze verschillende basisformules:

Rita Minissi | rita.minissi@mima.be | T+32 497 500 292

 

schrijf je in voor de nieuwsbrief