Speciale actie voor de leden van de Orde van Architecten !

Sinds 2009 werkt A+ Architecture in Belgium onafhankelijk van de Orde van Architecten. Een abonnement op het tijdschrift is sindsdien niet langer inbegrepen in de verplichte bijdrage die u als architect aan de Orde moet betalen.

In 2019 vindt het tijdschrift A+ zichzelf opnieuw uit. A+ Architecture in Belgium verschijnt nu in de vorm van 4 klassieke nummers en 2 speciale edities. Deze speciale edities, die eerder boeken zijn dan tijdschriften, richten zich heel concreet op een specifiek thema en worden in het Engels uitgegeven.

Als u voor 2009 ingeschreven was in de Orde van Architecten, ontvangt u vanaf 2019 enkel de 4 klassieke nummers. De 2 speciale edities ontvangt u niet.

Enkel abonnees – zij die betalen voor een van onze drie abonnementenformules (student, standaard of A+More) – krijgen deze speciale edities toegestuurd. Graag nodigen we u bij deze uit om u te abonneren op het tijdschrift, zodat u er zeker van bent dat u de 4 klassieke nummers én de 2 speciale edities ontvangt.

Met de kortingsbon ‘ORDE2019’ geniet u tot 9 juni 2019 van een korting van € 25 op onze abonnementen!*

Een standaard abonnement kost nu slechts € 65 (incl. btw) ipv € 90 en omvat de 4 klassieke nummers en de twee speciale edities. Met een A+More abonnement (€ 225, incl. btw ipv € 250 t.e.m. 9 juni 2019) ontvangt u bovenop de 6 tijdschriftnummers, ook duo-tickets voor al onze lezingen, tentoonstellingen, vernissages en vip-evenementen gedurende een heel jaar.

Mis geen enkele nummer en abonneer u nu op A+ ! Vergeet niet om uw kortingsbon ‘ORDE2019’ in te vullen.

Mocht u meer informatie willen, aarzelt u niet contact met ons op te nemen (abonnement@a-plus.be) of naar onze FAQ te gaan.

*Actie geldig in België, van 1 mei 2019 t.e.m. 9 juni 2019, voor architecten die ingeschreven zijn bij Orde van Architecten.

schrijf je in voor de nieuwsbrief