Gepubliceerd op 18.12.2023

We zijn verheugd om de komst van Amaryllis Jacobs aan te kondigen als de nieuwe artistiek directeur en hoofdredacteur van A+ Architecture in Belgium. Meer dan een simpele overgang is dit de start van een nieuw hoofdstuk van creativiteit en innovatie.

Amaryllis brengt een schat aan ervaring met zich mee, gesmeed door haar niet aflatende interesse in de wereld van de kunst, design en communicatie. Als medeoprichter van de Galerie Maniera in Brussel heeft ze de elementen van hedendaags design, architectuur en kunst met elkaar versmolten en zo een uitzonderlijke invloed gecreëerd in België en daarbuiten.

Naast haar opmerkelijke bijdrage aan design heeft Amaryllis een solide expertise in cultureel projectmanagement. Haar carrière bij BOZAR, VRT en KVS getuigt van haar vermogen om creatieve geesten te mobiliseren en grootschalige culturele initiatieven tot leven te brengen.

Haar visie en passie voor architectuur en design passen perfect bij de fundamentele missie van A+ Architecture in Belgium als maatschappelijke speler. Centraal in ons engagement staat immers de promotie van de Belgische architectuurproductie, het erfgoed van onze architectuurgeschiedenis en de promotie van jong talent. We streven ernaar om uitwisselingen op alle niveaus aan te moedigen en zo de Belgische architectuur een internationaal podium te geven.

We kijken ernaar uit om dit nieuwe avontuur aan te gaan met Amaryllis Jacobs aan het roer, ervan overtuigd dat haar leiderschap zal helpen om de positie van A+ Architecture in Belgium te versterken als een inspiratiebron voor architecten en iedereen die de architecturale uitdagingen van morgen wil begrijpen.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.