Gepubliceerd op 05.10.2022

Om tegemoet te komen aan eisen van de moderne kantoorconcepten en circulair bouwen, lanceert kreon ceiling solutions, onder de nieuwe naam ‘vektron’. Bij deze nieuwe plafondsystemen zijn zowel verlichtings- als akoestische oplossingen mogelijk. De belux kido desk, een innovatieve bureaulamp, vormt de finishing touch en geeft architecten en interieurontwerpers een maximum aan flexibiliteit in hun designs. Beide nieuwigheden zorgen voor een totaaloplossing voor elke kantoorruimte en worden voorgesteld op de beurs Orgatec, van 25 tot 29 oktober in Keulen.

Belux kido desk ​  

Kristof Pycke, art director bij kreon, en Tineke Maesen, R&D bij kreon, staken de koppen samen en creëerden de tijdloze en elegante belux kido desk, een klein tafelmodel perfect voor taakverlichting. De armatuur is verkrijgbaar als vrijstaande of vaste tafelversie, in matzwart of zuiver wit. Het is een aanvulling op de belux kido-lijn, die verlichting biedt voor de volledige werkplek met staanlampen, in de tafel gemonteerde lampen en gependelde armaturen.

“Uitgekiende lichttechniek met een asymmetrische lichtspreiding maakt een reductie tot de essentie mogelijk. Met de touch dim en het anti-reflectie optisch systeem is geen ingewikkeld verstelmechanisme nodig om het licht precies daar te verdelen waar nodig. Belux kido desk overtuigt zowel in een professionele omgeving als in een eigentijds home office”, stelt Kristof Pycke.

www.belux.com

 Vektron ceiling rafts                           

De vektron ceiling rafts zijn volledig nieuwe gestandaardiseerde plafondsystemen. Deze flexibele plafondeilanden bevatten zowel verlichting, met ingebouwde aplis 60 downlights, als akoestische oplossingen. Verlaagde plafonds beïnvloeden de klankprestaties in de ruimte en moeten daardoor voldoen aan de eisen van de gebruiker. De systemen integreren geluidsabsorptie tot factor 0.9, garanderen geluidsdemping tot 47 decibel en bevatten standaard akoestische vliezen.

In het dagelijkse leven merken we plafonds maar zelden op. Met de plafondoplossingen van vektron komen deze anonieme oppervlakken tot leven: structuur, reliëf en symmetrische schaduwvoegen ondersteunen het architecturale ritme van de ruimte en creëren tegelijkertijd rust en orde. ​

www.kreon.com

#worldofkreon stelt totaaloplossing voor op Orgatec 

Bezoek belux en vektron op Orgatec, een toonaangevende internationale vakbeurs voor inrichting en meubilering van kantoren en panden. ​

Hal 8, stand E-038, Köln Messe,

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.