Gepubliceerd op 24.02.2021

Als online evenement brengt ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor water, verwarming en airconditioning de sanitaire en HVAC-sector van 22 tot en met 26 maart digitaal samen.

De doelstellingen: vijf dagen lang exposanten, bezoekers, experts en journalisten met elkaar in contact brengen, kennis uitwisselen, hoogwaardige content bieden, een uitgebreid evenementenprogramma presenteren en nieuwe oplossingen & innovaties onthullen.

De verschillende beursthema’s

Thematisch zal ISH digital 2021 krachtige impulsen geven. Zo is de “Green Deal” een van de belangrijke en toekomstgerichte onderwerpen die in de energiesector besproken worden. Daarnaast zullen er presentaties te zien zijn van verwarmingsoplossingen en -systemen die een beslissende bijdrage leveren aan het bereiken van de klimaatdoelstellingen en zal het ISH Technology & Energy Forum uitgebreid ingaan op de politieke omstandigheden op de verwarmingsmarkt.

Uiteraard zal, gezien de aanhoudende coronapandemie, speciaal de nadruk gelegd worden op het immense belang van ventilatie- en airconditioningsapparatuur. Ventilatietechnologie kan in ruimtes bijdragen tot een aanzienlijke vermindering van de concentratie van Covid-19 aërosolen door voortdurend grote hoeveelheden verse lucht toe te voeren, deze te filteren en zo het besmettingsgevaar sterk te verminderen … een belangrijk onderwerp dat ook in het Forum Airconditioning de nodige aandacht zal krijgen.

Daarnaast zal het gebouwenforum zich buigen over de nieuwe eisen die vanaf 2025 aan de automatisering van gebouwen gesteld zullen worden.

Het watergedeelte zal zich thematisch richten op drinkwaterhygiëne en de opkomende trend naar meer hygiëne in de badkamer. Met een productspectrum dat vuil- en bacteriebestendige oppervlakken, aanraakvrije bediening en hygiënische elektronische bidets omvat, zal de sanitairindustrie slimme oplossingen presenteren voor de toenemende verwachtingen op het gebied van hygiëne voor het volledige spectrum van hotelbadkamers en openbare toiletten tot privé-lifestylebadkamers. “Pop up my Bathroom” zal de topthema’s bundelen en drie exclusieve langetermijntrends voor badkamerdesign presenteren.

Het digitale platform

Het hart van het evenement is het ISH digital platform, dat van 22 tot 26 maart 2021 het online live-evenement zal hosten. Daar zullen alle exposantenactiviteiten worden geconcentreerd en op intelligente wijze gekoppeld worden aan de diensten die door Messe Frankfurt worden aangeboden. Dit platform geeft alle bedrijven en geïnteresseerden van over de hele wereld de kans elkaar te ontmoeten en zo nieuwe contacten te leggen.

Als kers op de taart zullen er live-streams en on-demand uitzendingen van het evenementenprogramma beschikbaar zijn, evenals een afsprakensysteem voor online ontmoetingen tussen bezoekers en exposanten.

50 gratis tickets voor bezoekers

Bezoekers hebben de mogelijkheid om naar believen deel te nemen aan lezingen, persevenementen, productshows, presentaties, speciale shows, enz. Er komt ook een speciaal kanaal voor ambachtslieden met thema’s die de doelgroep interesseren – aangevuld met een webradio om iedereen te bereiken, waar men zich ook bevindt.

Tickets voor het online event kunnen gekocht worden via de volgende link aan 19,99€ per ticket: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/en/ticket_select.html

Via dit artikel geven wij een gratis online ticket voor de ISH digital 2021 vakbeurs weg aan de eerste 50 lezers die een mailtje sturen naar kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp: “Gratis ISH digital ticket – actie A+”. (1 ticket per persoon) De gratis vouchercode wordt u via e-mail toegestuurd.

Info voor potentiële exposanten

Door de omschakeling van een fysieke naar een digitale ISH vakbeurs hebben geïnteresseerde bedrijven nog steeds de mogelijkheid om zich in te schrijven als exposant en zo in contact te komen met alle digitale bezoekers.

Interesse?

Aarzel niet om de deelnameprijzen via de volgende link te ontdekken en contact met ons op te nemen via kristof.nelis@messefrankfurt.be of 0491/61.93.92.

Voor alle informatie betreffende de ISH digital 2021, ga naar www.ish.messefrankfurt.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.