Gepubliceerd op 21.05.2024

De nieuwste uitbreiding van het Stûv 16 gamma is een strakke en elegante houtkachel, voorzien van de meest geavanceerde verbrandingstechnieken. De Stûv 16 D4 is verkrijgbaar in 3 formaten – een kachel van 58, 68 of 78 cm – en combineert een kachel en een houtopslag. Die kan je zowel links als rechts van de kachel plaatsen. Het geheel heeft een minimalistisch ontwerp dat in elk interieur past. De Stûv 16 D4 kan op een eikenhouten Stûv-sokkel staan, of om het even welke op maat gemaakte sokkel uit steen, metaal, hout of … Laat jouw verbeelding de vrije loop! Hoe dan ook lijkt het wel alsof de Stûv 16 D4 boven zijn sokkel zweeft.

Een mooie balans van esthetiek en functionaliteit

​De Stûv 16 D4 verwarmt jouw interieur op een zowel elegante als efficiënte manier. Voorzien van de meest geavanceerde verbrandingstechnieken, staat de kachel garant voor een hoog rendement. Hij verbindt de meer dan 40 jaar ervaring van het Waalse bedrijf met alle eigenschappen die ontwikkeld werden voor de andere Stûv 16-modellen.

Zo bevindt de luchttoevoer van de Stûv 16 D4 zich onderaan de kachel. Met één knop bedien je makkelijk én efficiënt de drie luchttoevoeren. De kachel heeft een dubbele verbranding waardoor de gassen die ontstaan bij de eerste verbranding volledig verdwijnen. Daardoor heeft de Stûv 16 D4 uitzonderlijk lage emissiewaarden én een grote energie-efficiëntie.

Dankzij zijn ingetogen en tijdloos design zorgt de Stûv 16 D4 voor sfeer en sensatie in vrijwel elk interieur. Het schouwspel van de vlammen wordt versterkt door de langdurige warmte die verspreid wordt, en blijft duren, en blijft duren…

www.stuv.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.