Gepubliceerd op 09.09.2020

Er zijn zes karakteristieken. Solidary: gecreëerd in volle economische en sanitaire wereldcrisis, haalt zij haar inspiratie uit solidariteit, veerkracht en moed. Een percentage van de verkoop is daarom bestemd voor een caritatieve organisatie in verband met Covid-19.

Strong: sterk en uiterst bestendig tegelijk. Neolith is een materiaal voor toepassingen binnen en buiten dat de tand des tijds doorstaat.

Stylish: Neolith volgt met zijn platen de tendensen op het vlak van design op de voet en biedt hyperrealistische dessins aan.

Sensory: speciaal ontworpen voor een veelzijdige sensoriële ervaring, bestaat Six S uit een uniek gamma van texturen en bijzondere afwerkingen voor een aantrekkelijk aanvoelen.

Sustainable: Neolith is een 100% natuurlijk oppervlak. Maar het bedrijf is ook “koolstofneutraal”. Het investeert continu in ecologische productietechnologieën en groene innovaties.

Sanitary: een goede hygiëne is noodzakelijk voor het fysieke welzijn. De oppervlakken van Neolith zijn uiterst hygiënisch en gemakkelijk te ontsmetten.

 

De collectie : https://www.neolith.com/nl/six-s/

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.