Gepubliceerd op 21.05.2024

Als architect kunt u bij Hager terecht voor een uitgebreide selectie schakelaars en stopcontacten, beschikbaar in verschillende vormen en materialen, variërend van PVC tot porselein, om aan al uw wensen te voldoen.

Heeft u een specifiek idee in gedachten? Dan kan Hager onderzoeken of dit technisch haalbaar is via de afdeling ‘Manufaktur, die oplossingen op maat produceert.

Het Hager-assortiment wandapparatuur biedt zowel traditionele functionaliteiten als KNX, waardoor de schakelaars en stopcontacten geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële gebouwen.

Nieuw: Berker Serie 1930 schakelaars en stopcontacten in softtouch

Retro schakelaars zijn enorm in trek bij renovaties van herenhuizen en andere gebouwen waar authenticiteit een essentiële rol speelt. Voortaan kan u deze reeks ronde zwarte schakelaars en stopcontacten te bestellen in een matte softtouch uitvoering.

Heeft u interesse in een stalendoos? Vraag deze dan gratis aan.

Nieuw: matte witte antibacteriële schakelaars en stopcontacten.

Heeft u een project in de zorgsector, laboratoria of andere gebouwen waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft? Overweeg dan zeker Hagers reeks schakelaars en stopcontacten met een antibacteriële laag. Hun matte, tijdloze afwerking zorgt voor een moderne uitstraling. De afwerkingslaag met zilverfosfaatvernis vermindert het risico op infectie en zorgt voor een onderhoudsvriendelijk aspect.

Dankzij zijn uitgebreid assortiment kan Hager u ook een totaaloplossing bieden voor elektrische verdeling in gebouwen.

Klik hier voor meer info over de schakelaars en stopcontacten van Hager

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.