Gepubliceerd op 06.05.2024

Wall (eSafe – stand 60): het moduleerbaar pakketbrievenbussysteem eSafe Wall behaalde een iF Design Award 2023. Uit de bijna 11.000 inzendingen uit 56 landen, verkoos de 133-koppige jury met onafhankelijke experts van over de hele wereld de Wall als winnaar van de gerenommeerde designprijs in de categorie ‘building technology’. Hét pakketbrievenbussensysteem voor meersgezinswoningen, appartementen, bedrijven en handelzaken.

De eSafe Wall biedt een oplossing op maat voor elke meergezinswoning of appartement. Dit ensemble met elektrische brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofoon is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl, en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Een beheerportaal verwittigt bij leveringen in de bussen en toont welke vakken bezet zijn en voor wie de levering bedoeld is.
Ook voor winkeliers biedt dit modulair systeem een oplossing. De winkelhouder hoeft zijn klant enkel een afhaalcode te bezorgen via e-mail zodat die zijn bestelling kan komen ophalen aan de pakketbus. Wie bovendien ook gekoelde producten wil ontvangen in of laten ophalen uit zijn pakketbrievenbus kan de eSafe Wall ook uitgerust worden met een koelingsmodule. Ook bedrijven kunnen hun receptie ontlasten met een eSafe Wall waar medewerkers hun online aankopen kunnen laten afleveren. De pakketbrievenbussen worden afgewerkt met een kwalitatieve poederlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Maar ook : Linarte Wood Design (Renson – stand 58) – Divina glaswand (Arlu – stand 57)

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.