Gepubliceerd op 20.04.2023

De Federatie van de Betonindustrie (FEBE) bekroont elk jaar de meest prestigieuze prefab betonprojecten. Dien uw projecten in op www.febeawards.be tot vrijdag 30 juni 2023 om 18:00 uur. Inzendingen zijn mogelijk in de volgende 5 categorieën:

  • Precast in Buildings

Betreft bouwprojecten.

  • Precast in Structures

Betreft bouwprojecten met mogelijkheden voor dienstverlening aan de gemeenschap.

  • Precast in Infrastructure

Betreft projecten in verband met infrastructuur. In deze categorie wordt onder infrastructuur verstaan “ondergrondse” projecten.

  • Precast in Landscape

Verwijst naar “bovengrondse, zichtbare” projecten voor de ontwikkeling van infrastructuur en openbare ruimte.

  • Outstanding Precast

De categorie van dit jaar is gewijd aan duurzaamheid

De prijsuitreiking vindt plaats in november 2023.

Uw projecten in de kijker

De FEBE Elements Awards is een echte showcase voor projecten en hun ontwerpers. De projecten zijn talrijk en gevarieerd vanuit technisch en architecturaal oogpunt. Een professionele jury komt bijeen om in elke categorie drie finalisten te selecteren. Elke finalist neemt in een professionele studio een video op om het project voor te stellen. Deze video’s worden vervolgens live uitgezonden tijdens de ceremonie en gepubliceerd op de website van het evenement.

Sinds 2012 zijn bijna 600 projecten met prefab betonelementen ingezonden.

Palmares editie 2022

Vorig jaar waren de winnende projecten: Antwerp Tower (Precast in Buildings), Tribune du Raidillon (Precast in Structures), Cityriver (Precast in Landscape), Vleermuizenhotel (Precast in Infrastructure) en Tuinstraten in Antwerpen (Outstanding Precast). Ontdek de lijst met winnaars via deze link.

www.febeawards.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.