Gepubliceerd op 23.09.2022

Realty sluit zijn deuren na twee dagen van overvloedige inhoud en ontmoetingen. Voor de editie van 2022 koos het team van Realty voor een uitgebreid programma dat conferenties, uitwisselingen en innovatie combineert. Een geslaagde combinatie, want meer dan 2000 professionals uit de vastgoedsector kwamen twee dagen lang samen in de Gare Maritime.

De eerste dag van de top liet al zien in welke mate het programma van de bijeenkomst aansloot bij de uitdagingen waar zowel de sector als de samenleving voor staan. Energiekosten, toegang tot huisvesting, duurzame investeringen, … geen enkel onderwerp werd uit de weg gegaan. Ook de tweede dag was weer rijk gevuld. Bezoekers konden lezingen bijwonen over verbouwingen, investeringen in onroerend goed en de stijgende kosten in de bouw. ​

“Realty is het platform voor het uitwisselen en delen van kennis over de relevante onderwerpen van vandaag. Het was dan ook niet meer dan normaal dat we een breed scala aan lezingen -gegeven door lokale en buitenlandse sprekers, experts uit de privé en publieke sector, de academische wereld en het bedrijfsleven- zouden aanbieden”, aldus Nele Verhaeren, Managing Director van Realty.

Realty maakt van de gelegenheid gebruik om een maandelijkse nieuwsbrief te lanceren. Op deze manier kan het gesprek voortgezet worden en kunnen we met behulp van voorbeelden uit binnen- en buitenland professionals blijven inspireren.

“In het programma wilden we de uitdagingen van de sector aangaan, maar ook intrigerende voorbeelden die tot oplossingen kunnen leiden, onder de aandacht brengen. Deze positieve en constructieve visie blijven we delen door onze gemeenschap nieuwe informatie aan te bieden”, vervolgt Nele Verhaeren.

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief: www.realty-belgium.be/newsletter/

De volgende editie van Realty vindt plaats op 19 en 20 september 2023.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.