Gepubliceerd op 03.12.2021

Op 13 december 2021 gaat bij Bozar de uitreiking door van de Brussels Architecture Prize. Deze prijs eert Brussel en zijn architecten. Zij kleuren de stad en genereren innoverende projecten die een bron van inspiratie zijn tot buiten de grenzen van het Gewest. Naast de vier awards – publieke ruimte, extra muros, kleine interventie en grote ingreep – worden twee eretitels uitgereikt: de Lifetime Achievement Award en de Promising Young Architect Award. Op deze avond maken we ook de grote winnaar van de publieksprijs bekend.

Dit evenement is uitverkocht! Wilt u tegelijk met het publiek de prijsuitreiking live meevolgen vanuit het Palais voor Schone Kunsten? Dat kan via onze livestream op de website van de Brussels Architecture Prize!

De Brussels Architecture Prize is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest dat wordt uitgevoerd door Urban in co-productie met A+ Architecture in Belgium. Deze tweejaarlijkse prijs wordt voor het eerst uitgereikt in 2021, in partnerschip met het CIVA, Bozar en See U Brussels.

Praktische info

13 december 2021, 19:00
Paleis voor Schone Kunsten – Zaal M, Brussel
In het Engels/Frans/Nederlands

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.