Gepubliceerd op 01.06.2022

Met de vier nieuwe Niko KNX plafonddetectoren heb je zo goed als alle aanwezigheids- en bewegingsdetectiefuncties binnen handbereik. Ze zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook specifiek ontworpen met het oog op krachtige prestaties.

Pionier in het naleven van de IEC-norm

Niko is een van de eerste producenten die de prestaties van zijn detectoren meet volgens de nieuwe EN/IEC63180:2020-normen. Die testprocedure belooft de norm te worden voor de sector. Dankzij de procedure kunnen klanten een een-op-een-vergelijking maken tussen verschillende detectoren op de markt en sneller bepalen hoeveel detectoren ze nodig hebben. Daarbovenop kan Niko aan de hand van deze norm zijn producten op een onafhankelijke, onpartijdige manier benchmarken.

Detectoren die het leven makkelijker maken

Hoogwaardige afwerking

Alle detectoren worden afgewerkt volgens de veeleisende normen van Niko en bieden net dat tikkeltje extra waarmee ze zich onderscheiden van andere detectoren. Zo worden vervangbare sluitringen (in zwarte of witte uitvoering) meegeleverd bij de vlakke melders, waardoor het eenvoudiger is om na de installatie van look te veranderen.

www.niko.eu

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.