Gepubliceerd op 21.05.2024

Evolutionair, economisch, efficiënt: het revolutionaire TwistFlush[e³] toiletspoelsysteem van Villeroy & Boch stelt nieuwe normen voor spoelprestaties en -efficiëntie en zorgt voor uitstekende hygiëne in de badkamer – nu voor het eerst op een aantrekkelijk prijsniveau in het instapsegment. De TwistFlush[e3] spoeltechniek wordt als eerste toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura.

Evolutionaire vortex toiletspoeling

TwistFlush[e³] maakt gebruik van de vortex spoeltechnologie die een krachtige waterwerveling genereert. Dit wordt beschouwd als het meest geavanceerde spoelsysteem op de markt.
Villeroy & Boch is drie jaar geleden deze weg ingeslagen met TwistFlush voor optimale spoelprestaties en toilethygiëne in combinatie met een lager waterverbruik. Met TwistFlush[e³] is deze innovatieve vortex spoeltechnologie nu verder ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van openbare en commerciële sanitaire voorzieningen en woningbouwprojecten.

Economisch: zeer zuinig én waterbesparend

De nieuwe TwistFlush[e3] is niet alleen een grondige, maar ook waterbesparende spoeltechniek. Er is slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en maar 3 liter voor een kleine spoeling. Aangezien de toiletspoeling zeer krachtig is, is één spoeling meestal voldoende. De TwistFlush[e3] is daardoor heel zuinig en bespaart aanzienlijk water. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bovendien overtreft TwistFlush[e3] de standaardeisen van de Europese norm EN997. De TwistFlush[e3] is daarmee een duurzame keuze zonder in te leveren op de grondige spoelprestatie.

Uiterst efficiënt

Dankzij de combinatie van een krachtige straal van wervelend water en een nieuw, intelligent ontworpen closet met gladde wanden zorgt TwistFlush[e3] voor een grondige spoeling van de gehele binnenkant van het closet. Hierdoor kunnen bacteriën en vuil moeilijk aanhechten. De toiletten met een TwistFlush[e3] toiletspoeling hebben geen spoelrand en zijn optioneel verkrijgbaar met de oppervlakteafwerkingen CeramicPlus en AntiBac, waardoor vuil nog minder kans heeft. Door het randloze ontwerp en de grondige spoeling zijn de TwistFlush[e3] toiletten snel en eenvoudig te reinigen voor optimale efficiëntie én hygiëne.

Geïntegreerd in het nieuwe Architectura toilet

TwistFlush[e3] is voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura. De vernieuwde wand-wc’s zijn verkrijgbaar met ronde of vierkante vormgeving, in vier verschillende maten inclusief een compact, ruimtebesparend model. Het Architectura toilet met TwistFlush[e3] is eenvoudig te installeren dankzij een open of verborgen ViFix bevestiging die installatie mogelijk maakt met behulp van de montagegaten voor de toiletzitting.

www.villeroy-boch.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.