Gepubliceerd op 24.10.2023

De ingrijpende veranderingen van de afgelopen jaren hebben architectuur-, engineering- en bouwbedrijven (AEC) het transformerende potentieel van het hybride werkmodel laten zien. Deze paradigma-verschuiving heeft niet alleen de balans tussen werk en privé van deze professionals verrijkt, maar heeft ook geholpen de productiviteit en creativiteit te vergroten.

Met meer dan de helft van de AEC-professionals die op een hybride schema werken, herdefiniëren bedrijven volledig traditionele workflows en omarmen ze innovatieve benaderingen voor projectbeheer, ontwerp en constructie. Terwijl dit het huidige AEC-landschap vormgeeft, positioneert het zich ook voor voortdurend succes in een snel evoluerend digitaal tijdperk.

Op 5 oktober kondigde HP een nieuw DesignJet-portfolio aan van 36 inch dat de printbehoeften van AEC-professionals vereenvoudigt, die superieure printervaringen nodig hebben die zich aanpassen aan nieuwe workflows en processen. Meer dan ooit hebben onze klanten eenvoudig te gebruiken tools nodig die hen helpen productiever te zijn en hoogwaardig werk te leveren op kantoor, thuis of op afstand. Met onze nieuwe HP DesignJet-lijn, samen met software zoals HP Click en de HP-app, kunnen gebruikers vrijwel overal printen, taken controleren en de status van het apparaat controleren, evenals samenwerken aan documenten met collega’s.

Eenvoudige printervaringen

Behaal een duurzaamheidsvoordeel

Snelheid en veiligheid bij afdrukken

Duurzaam ontworpen

Met het nieuwe DesignJet-portfolio kunnen klanten ook profiteren van het runnen van hun bedrijf terwijl ze hun duurzaamheidsdoelen behalen. Dankzij het Forest First-initiatief van HP draagt elke pagina die een gebruiker afdrukt met de HP DesignJet T850/T950 of de HP DesignJet XL 3800 bij aan de inspanningen voor het herstel van het bos door HP.

De HP DesignJet T850/T950-familie is gemaakt van minstens 35% gerecycled plastic, gebruikt cartridges op basis van karton en kan worden ingesteld om automatisch aan en uit te schakelen om het energieverbruik te verminderen. Ondertussen zijn de T850/T950 en XL 3800 gemaakt met minstens 33% gerecyclede materialen.

Standaard beveiligd

Werk op afstand brengt verhoogde beveiligingsrisico’s met zich mee. We zijn er trots op te kunnen delen dat de HP DesignJet XL 3800 ‘s werelds meest veilige grootformaat printer is. HP heeft Wolf Security-bescherming in de HP DesignJet T850/T950 en XL 3800 ingebouwd om uitgebreide endpoint-bescherming en veerkracht te bieden.

Oplossingen voor alle AEC-eisen

Het nieuwe HP DesignJet-portfolio bestaat uit drie producten die alle AEC-gebruikers bedienen.

  • HP DesignJet T850/T950:

Bespaar tijd door moeiteloos over te schakelen van A4 naar A0-prints, met het geïntegreerde apparaat A4 naar groot formaat.

Hoogwaardige CAD- en renderings op elk formaat en toepassing.

Vereenvoudig op afstand samenwerken met scan- en kopieerworkflows met één klik vanaf het voorpaneel.

  • HP DesignJet XL 3800:

Houd projecten in beweging met de snelste kleurenprinter in zijn klasse met 6 A1/D-kleurpagina’s per minuut en de eerste pagina in 20 seconden.

Uitstekende CAD-lijnen en grafische toepassingen in mono en kleur.

Optimaliseer ruimte met 20% meer compactheid.

Perfect voor kopieerwinkels en bedrijven.

De HP DesignJet T850/T950 en de HP DesignJet XL 3800 zijn commercieel beschikbaar in alle belangrijke markten vanaf 17 oktober en 30 oktober, respectievelijk.

Voor meer informatie over de nieuwe HP DesignJet T850/T950 en HP DesignJet XL 3800 kunt u de pagina’s op HP.com bezoeken.

1 2022-2023 Inspire Report. The Ascent of the Tech-Forward AEC Firm’: https://info.unanet.com/inspire-report-2022-23
2 HP Click-software is alleen compatibel met originele HP-inktbenodigdheden.
3 Vereist download van de HP-app, beschikbaar op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies zijn alleen beschikbaar in het Engels en kunnen variëren per printermodel/land en tussen desktop-/mobiele toepassingen. HP behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor het gebruik van functies die worden gefaciliteerd door de HP-app. Internettoegang is vereist en is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Een HP-account is vereist voor volledige functionaliteit. Lijst van ondersteunde besturingssystemen is beschikbaar in app-winkels.
4 Alleen het papieren deel van grootformaat media valt onder het Forest Positive-initiatief. Niet-papieren substraten zijn niet inbegrepen. Let op dat elk merkpapier is inbegrepen, zowel HP als niet-HP. Dit betekent dat we het totale gewicht van op papier gebaseerde substraten die door LF-printers worden verwerkt, bijhouden. HP-NGO-partners zetten het gewicht om in bosimpact (in hectares) en ontwikkelen de nodige acties om die impact in evenwicht te brengen.
5 HP werkt samen met partners om bossen in veel landen over de hele wereld te beheren, herstellen en beschermen. Met HP wordt elke afdruk, ongeacht het merk papier, behandeld via het HP Forest Positive Framework om de risico’s van ontbossing tegen te gaan. Voor meer informatie, bezoek hp.com/forestfirst.
6 Het aangegeven % gerecycled kunststofgehalte is gebaseerd op de hoeveelheid en het gewicht van onderdelen gemaakt met gerecyclede kunststofhars over het totale gewicht van plastic onderdelen.
7 De buitenverpakking van de HP Carton Based inktpatroon is 100% recyclebaar via lokale karton-/papierprogramma’s. Binnenmaterialen, inclusief de inktzak, zijn 55% recyclebaar.
8 Het percentage gerecycled plastic wordt berekend op basis van het totale gewicht van plastic.
9 Gebaseerd op vergelijking van gepubliceerde beveiligingsspecificaties in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in februari 2023. Vergelijking van de beveiligingsfuncties van HP DesignJet XL 3800 en concurrenten van verschillende fabrikanten die het merendeel van het marktaandeel voor lage volumes van TDP wereldwijd vertegenwoordigen, zoals van februari 2023. Verdere details beschikbaar op verzoek.
10 Gebaseerd op vergelijking van gepubliceerde snelheidsspecificaties in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in februari 2023. HP DesignJet XL 3800 heeft een topsnelheid van 6 kleurenpagina’s per minuut in vergelijking met topsnelheidsspecificaties van mono- en kleurenprinters van verschillende fabrikanten die vergelijkbaar zijn qua prijsklasse, snelheid en marktrelevantie op wereldwijde markt als van februari 2023 volgens IDC. Verdere details beschikbaar op verzoek.
11 Wanneer de printer inactief en gereed is, wordt een herafdruk uitgevoerd in de snelle afdrukmodus OP PLAIN PAPER vanuit de geschiedenis in de wachtrij na 35 seconden van de laatste afdruk en minder dan 3 uur.
12 Gebaseerd op vergelijking van operationele voetafdruk, in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in februari 2023. HP DesignJet XL 3800 operationele voetafdruk in vergelijking met operationele voetafdruk van referentieconcurrent in het TDP lage-volume marktsegment. Verdere details beschikbaar op verzoek.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.