Gepubliceerd op 13.03.2024

Ga snel aan de slag met de bouwaansluitingen, kant-en-klare bestekteksten, systeemdetails, technische productbrochures, BIM-modellen, … van Reynaers Aluminium voor al jouw ontwerpen.

Als architect heb je informatie nodig over technische specificaties, afmetingen, prestaties en eigenschappen van verschillende bouwmaterialen en systemen. Dankzij deze informatie kan je een weloverwogen beslissing nemen over welke producten en materialen voldoen aan de functionele en esthetische eisen van jouw ontwerp.

Daarom kan je bij Reynaers Aluminium terecht voor antwoorden op technische vraagstukken en voorzien ze je onder andere van gedetailleerde systeemdetails, bouwaansluitingen, kant-en-klare bestekteksten en technische productbrochures van al hun aluminium systemen. Deze informatie helpt je om snel aan de slag kan gaan met al je innovatieve projecten!

Ontdek alle technische documentatie gebundeld op het nieuwe portaal voor professionelen >>

Systeemdetails

Je kan de systeemdetails van hun producten downloaden en rechtstreeks importeren in je CAD-software. Reynaers Aluminium ondersteunt alle standaardsoftwares, inclusief de verschillende versies. Zo kan je snel aan de slag met jouw project!

Ga naar de systeemdetails >>

Bouwaansluitingen

Door de strenge normen rond energie-efficiëntie van gebouwen worden bouwaansluitingen steeds crucialer, ook die van raam- en deuraansluitingen. Download de bouwaansluitingen en ga snel aan de slag met je project.

Ga naar de bouwaansluitingen >>

Kant-en-klare bestekteksten

Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, stelt Reynaers Aluminium van alle systemen kant-en-klare bestekteksten ter beschikking die je meteen kan downloaden. Zo kan je eenvoudig de gewenste teksten kopiëren in jouw lastenboek.

Download onze bestekteksten >>

Productbrochures

In de productbrochures kan je alle technische kenmerken en prestaties terugvinden van een specifiek product. Handig om te zien welk product past bij jouw project!

Download onze productbrochures >>

Alumecum – alle technische informatie gebundeld in één overzicht

Het Alumecum gaat dieper in op de technische details van alle Reynaers Aluminium oplossingen. Zo is hun technische informatie, handig gebundeld in één brochure. Bekijk het Alumecum voor een overzicht van al de profielsystemen geschikt voor woning- en/of projectbouw.

Bekijk het Alumecum >>

Verrijk je ontwerp- en bouwproces met BIM-modellen

In de hedendaagse bouwindustrie zijn Building Information Modelling (BIM)-componenten onmisbaar. Bij Reynaers Aluminium engageren ze zich om architecten te helpen bij het creëren van hun architecturale 3D-modellen door ruime toegang te bieden tot de BIM-componenten van de belangrijkste Reynaers Aluminium systemen. Deze parametrische BIM-modellen bevatten generieke gegevens en kunnen bovendien direct worden aangepast in de Revit/Archicad ontwerpsoftware.

Download BIM-modellen >>

 

Advies nodig voor jouw project?

Wat je ook wilt realiseren: samen met een uitgebreid netwerk van Reynaers Partners en Installers zorgt Reynaers Aluminium voor een oplossing die helemaal aansluit bij jouw verwachtingen. Zo zijn er meer dan 150 vakmannen in België waarbij je terecht kan voor vragen of ondersteuning. Al deze vakmannen hebben specifieke opleidingen gevolgd, beschikken over de nodige ervaring én gaan zonder uitzondering voor een kwalitatieve service.

Vind jouw Reynaers vakman >>

www.reynaers.be
info@reynaers.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.