Gepubliceerd op 21.05.2024

Hoogwaardige ontwerptools optimaliseren printprocessen voor AEC op meerdere formaten en stellen professionals in staat om vanaf meerdere werklocaties strakke deadlines te halen in korte tijd

Bouwbedrijven staan onder druk om slimmer en sneller te bouwen. Met de nieuwste innovaties in bouwtechnologie kunnen ontwerpers afval verminderen, geavanceerde materialen gebruiken en duurzamere constructies bouwen.

Printen is een essentieel onderdeel om deze geweldige architectuurideeën tot leven te brengen. Door de handmatige taken die gepaard gaan met printen voor AEC op meerdere formaten aan te pakken, kunnen hybride werknemers efficiënter werken.

Hoe kunnen professionals in AEC dan het printen op meerdere formaten optimaliseren?

Maak kennis met eenvoudige oplossingen om hybride werken mogelijk te maken

Moderne AEC-bedrijven hebben printoplossingen nodig die efficiënt werken voor werknemers op afstand en teams op de bouwplaats.

“Bij moderne bouwprojecten wordt steeds vaker samengewerkt,” legt [HP woordvoerder] uit. “Meerdere teams werken samen aan één bestand en printen draadloos vanaf verschillende apparaten.”

HP heeft de HP DesignJet T850 en T950 grootformaat printerseries uitgebracht. Beide productreeksen zijn ontworpen om printen op grootformaat en A4 eenvoudig en efficiënt te maken, en halen stappen weg uit het printproces.

Printen voor AEC op meerdere formaten met slechts één klik

De nieuwe modellen brengen de workflows van grootformaat printers en A4-printers bijeen, zodat uw teams prints van hoge kwaliteit in meerdere formaten kunnen maken in minder stappen, allemaal met één printer. [1] Dankzij de automatische mediaselectie en geïntegreerde invoerladen kunnen gebruikers snel overschakelen van grootformaat naar A4 en weer terug, zonder handmatig te moeten overschakelen van rol naar vel. Met HP Click kunnen gebruikers in minder stappen printen en herdrukken voorkomen dankzij het printvoorbeeld.

Verbeter de samenwerking tussen teams met de mogelijkheid om te printen vanaf een verbonden apparaat, waar u zich ook bevindt. Met de HP-app kunnen gebruikers de plotter eenvoudig aansluiten, printen en deze beheren, waar ze ook werken, om mobiel te printen. Gegevens worden moeiteloos beschermd tegen cyberdreigingen dankzij HP Wolf Pro Security. De gebruiksvriendelijke scanner met laden aan de voorzijde verbetert de verbondenheid tussen teams door AEC-professionals vanaf vrijwel elke locatie tekeningen te laten delen en samen te laten werken met collega’s.

Voor een hogere productiviteit kunnen AEC-teams overschakelen op de T950 printer. Gebruikers kunnen hun opdrachten snel en eenvoudig ophalen met een uitvoereenheid voor tot 40 pagina’s [1] in platte stand en een sheetorganizer  die A3 sorteert van andere grootformaat pagina’s.  Deze geïntegreerde uitvoerladen maken het organiseren en beheren van printprojecten voor AEC op meerdere formaten eenvoudiger.

Aannemers kunnen bestanden ter plekke printen, belanghebbenden die op bezoek komen kunnen bestanden openen op verzoek en teams kunnen virtueel input geven om workflows aan de gang te houden.

Met de juiste technologie is printen in alle formaten eenvoudig en efficiënt.

[1] Op basis van testresultaten met HP Click voor de HP DesignJet T850. Met deze oplossing kunt u in minder stappen printen ten opzichte van grote printoplossingen van concurrenten. Voor het printen van een gecombineerde reeks opdrachten van 5 pagina’s met A1 en A3 zijn 3 stappen nodig met HP Click tegenover 12 stappen met concurrent A en 8 stappen met concurrent B. Tests zijn in april 2023 uitgevoerd door Sogeti. Een gedetailleerd testrapport is verkrijgbaar op aanvraag.

 

 

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.