Gepubliceerd op 18.11.2022

VELUX modulaire lichtstraten zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak en creëren gezonde, comfortabele en productieve binnenruimtes. Onze modulaire systemen kunnen in verschillende oplossingen worden geconfigureerd en bieden verschillende functies voor klimaatbeheersing, ventilatie en zonwering.

Onze prefab modules kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd in alle weersomstandigheden. Tijdens het snelle montageproces (plaatsen-bevestigen-klikken) wordt het glazen dak geseald en ontstaat er een comfortabele werkomgeving in de onderliggende ruimte. Door de prefabricatie is het niet nodig om siliconenkit te gebruiken, wat tijd bespaart en ervoor zorgt dat deze lichtstraten het hele jaar door gemonteerd kunnen worden. Modulaire lichtstraten worden grondig getest en blootgesteld aan orkaankrachten in de grootste windtunnel van Noord-Europa. Zo weten we zeker dat de lichtstraten voldoen aan de hoogste normen.

Bij VELUX Commercial bieden we daglicht- en ventilatieoplossingen voor verschillende utiliteitsgebouwen. We hebben een breed productassortiment inclusief glassystemen, lichtstraten, lichtkoepels, platdakramen en oplossingen voor rook- en warmteafvoer.

Wilt u meer weten over VELUX modulaire lichtstraten klik dan hier!

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.