h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

Uitnodiging | Play. NU architectuuratelier | 17.10.2023

Beste,

A+ Architecture in Belgium en Bozar nodigen u graag uit voor de opening van de tentoonstelling Play van NU architectuuratelier op 17 oktober 2023 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

De avond begint met een lezing van Armand Eeckels en Halewijn Lievens, die het bureau NU leiden. Na de lezing is er een drink ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling.

De tentoonstelling Play biedt een totaalervaring met een speelse aanpak in samenwerking met ART BASICS for CHILDREN. Volwassenen en kinderen worden uitgenodigd om te experimenteren met meubelstukken uit projecten ontworpen door NU architectuuratelier. Hun werkmethodologie wordt verteld aan de hand van deze selectie van objecten en een verscheidenheid aan grafische documenten aan de muur. Zo wekt de tentoonstelling interesse voor het vak, voorbij de grenzen van de discipline.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit formulier vóór 10 oktober. De dag vóór het evenement sturen wij u uw persoonlijke tickets per e-mail.

Diezelfde avond opent ook de tentoonstelling Victor Horta en de grammatica van de art nouveau, georganiseerd door onze partner Bozar. Uw inschrijving is geldt als toegangsticket voor de opening van beide tentoonstellingen.

Wij kijken uit naar uw komst,
Het A+ team

Play. NU architectuuratelier

Opening op 17 oktober 2023
19:00: Lezing door NU architectuuratelier (Hal M)
20:00: Drink en officiële opening van de tentoonstelling (Hortazaal)

Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel
Parkeermogelijkheden: aangrenzende straten, Albertine parking,…

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

BOZAR ABC Acasa Atento GAVRA Koers Studio Barabas Driesen Vlaamse overheid VGC

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel