h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ turned 50!

We willen iedereen heel hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het 50e verjaardagsfeest van A+ Architecture in Belgium op 18 november 2023 in Reset. We kijken terug op een uitzonderlijke avond vol passie voor architectuur en de niet aflatende steun van onze A+ community.

In de afgelopen 50 jaar heeft A+ een belangrijk stempel gedrukt door de publicatie van meer dan 300 nummers van haar tweemaandelijkse tweetalige tijdschrift en een twintigtal boeken. Het evenement op 18 november vormde het hoogtepunt van onze festiviteiten, met een dynamische quiz onder leiding van Kirsten Lemaire van Studio Brussel. De teams die deelnamen aan de quiz gingen met vlag en wimpel de uitdaging aan en streden om uitzonderlijke prijzen, waaronder een hoofdprijs van 1.000 euro, geschenken van Vitra en abonnementen op A+ More en A+ Classic. Daarna volgde een uitzonderlijke avond met optredens van KAT en de RODOLPHE COSTER DJ SET.

We willen graag onze dank uitspreken aan alle mensen en partners die A+ de afgelopen 50 jaar hebben helpen vormgeven.

De avond zelf zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de Ordre des Architectes, Vitra en de Loterie Nationale.

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Ordre des Architectes Orde van Architecten Vitra Nationale loterij

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel