h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ Lecture by Mario Botta

Beste architect,

A+ Architecture in Belgium en Bozar nodigen Mario Botta uit voor een lezing in Brussel op 28 september.

Mario Botta is een emblematische figuur van het postmodernisme in de architectuur. Hij ontwerpt scholen, banken, bibliotheken en kerken. In zijn 50-jarige carrière heeft Mario Botta internationaal bekende projecten gebouwd zoals het MOMA-museum in San Francisco, de Kathedraal van de Opstanding in Évry en het Jean Tinguely-museum in Basel. In 2019 ontwierp hij in samenwerking met Buro B het Labiomista-gebouw in Genk. Elk van zijn gebouwen belichaamt nauwgezet architecturaal denkwerk. Hij ontwerpt unieke ruimtes door het gebruik van eenvoudige geometrische vormen, de keuze van specifieke materialen en de beheersing van licht. De lezing van Mario Botta biedt een zeldzame kans om in zijn wereld te duiken.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit formulier. De dag voor de lezing sturen wij u uw persoonlijke tickets per e-mail. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Door uw inschrijving verbindt u zich ertoe om aanwezig te zijn, en ons te verwittigen in geval van annulering.

Wij kijken alvast uit naar uw komst,

Het A+ team

Meer info | Inschrijving

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel