h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ Lecture by Junya Ishigami | 22.04.2024

Beste architect,

A+ Architecture in Belgium en Bozar nodigen Junya Ishigami uit voor een lezing in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel op 22 april 2024.

Junya Ishigami, ‘enfant prodige’ van de hedendaagse Japanse architectuur, richtte zijn eigen bureau op in 2004, na zijn tijd bij Kazuyo Seijima & Associates. Als winnaar van de Gouden Leeuw op de Architectuurbiënnale van Venetië in 2010 onderscheidt buitenbeentje Ishigami zich door zijn innovatieve aanpak die architectuur, natuur en ingenieurschap harmonieus samenbrengt. Ishigami staat bekend om zijn efemere vormentaal, gekenmerkt door lichtheid en transparantie, waarmee hij droomachtige objecten creëert. Zijn gebouwen spreken aan door hun nieuwe ruimtelijkheid en omgevingsrijkdom en zoeken de grenzen van het mogelijke op. Het Japanse Kanagawa Institute of Technology was Ishigami’s eerste grote opdracht. Inmiddels realiseerde hij een veelheid aan grote en bijzondere bouwprojecten in Azië, Europa en de Verenigde Staten. Zijn nieuwste project is het Zaishui Art Museum in China, waarvan de zuilen lijken op te rijzen uit het meer waarop het zich bevindt. Dit lineaire museum van één kilometer lang is een krachtig architecturaal gebaar temidden van de overweldigende natuur rondom.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit formulier voor 15 april. De dag voor de lezing sturen wij u uw persoonlijke tickets per e-mail. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Door uw inschrijving verbindt u zich ertoe om aanwezig te zijn, en ons te verwittigen in geval van annulering.

Wij kijken alvast uit naar uw komst,

Het A+ team

Meer info | Inschrijving

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel