h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ Session with Markus Bader

Markus Bader maakt deel uit van de jury van de tweede editie van de Brussels Architecture Prize. Tijdens zijn bezoek aan Brussel om de projecten van de deelnemers te bezichtigen, maakten we van de gelegenheid gebruik om hem een aantal vragen te stellen voor onze A+ Sessions. Groen of ventilatie? Hergebruiken of verbeteren? Brussel of Berlijn? Markus Bader speelt mee voor de camera. Ontdek zijn antwoorden in de video!

A+ zoekt vrijwilligers voor het 50-jarig feest

A+ viert zijn 50e verjaardag met een architectuurquiz en een speciale feestavond op 18 november 2023 in Brussel. Sluit je aan als betaalde vrijwilliger om deelnemers te verwelkomen, de verkoop van drankkaarten te beheren en de jury te assisteren tijdens de quiz. Vereist profiel: ervaring in evenementen of horeca, kennis van de architectuursector, uitstekende presentatie, betrouwbaarheid en beschikbaarheid op 18 november vanaf 17.00 uur. Stuur je sollicitatie vóór 3 november 2023 naar office@a-plus.be. Meer info.

A+ Exhibition

Play. NU architectuuratelier
18.10.2023-28.01.2024

De tentoonstelling ‘Play’ in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel is een ervaring die u niet mag missen voor ze sluit op 28 januari 2024. Ter gelegenheid van de overzichtstentoonstelling verscheen de eerste monografie van het bureau, die een prikkelende blik werpt op hun aanpak.

Events

Vier met ons 50 jaar Belgische architectuur
18.11.2023

Het A+ verjaardagsfeestje staat voor de deur! Reserveer snel een tafel voor uw team en schitter in onze quiz, nog maar een paar dagen te gaan! De avond wordt voortgezet met een feest, en de toegang staat open voor iedereen.

Projects

B-ILD, Dagpauwoog, Koningshooikt

Ontdek een buitengewoon educatief project dat natuur en architectuur op ingenieuze wijze samenbrengt. Deze innovatieve herinterpretatie van schoolruimtes bevordert harmonieus leren en verbindt zich op verrassende wijze met het omliggende groen.

A+ Lecture

Mary Duggan
16.11.2023

Slechts een paar tickets zijn nog beschikbaar voor de lezing van Marie Duggan op donderdag 16 november in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Aarzel niet en reserveer uw plaats snel.

Competitions

studiobont – Atelier Starzak Strebicki, Manoir Zonnedaele, Zonnebeke

Het Landhuis Zonnedaele stond al jaren te verloederen. Het gemeentebestuur bouwt het pand nu uit tot een dienstencentrum en locatie voor ceremonies. Met een ontwerp dat huiselijkheid omarmt en verbinding zoekt met het park, won het team van studiobont en Atelier Starzak Strebicki de Oproep Winvorm-wedstrijd.

News

Réappropriations

Ontdek de toekomst van architectuur met ‘Réappropriations’ in Louvain-la-Neuve. Innovatieve strategieën voor duurzaam gebouwde omgevingen wachten op je. Vernissage op 12 oktober!

Product News

Classroom : hoe passen we bestaande schoolgebouwen aan nieuwe eisen aan?

Twee gloednieuwe ecologische wasserstrich gevelstenen

Stûv P-20s, een gestroomlijnd design voor de lange termijn

Indelen zonder lichtverlies

Agenda

17.10.2023 NU architectuuratelier A+ Lecture Bozar, Brussels
18.10.2023-28.01.2024 Play. NU architectuuratelier A+ Exhibition Bozar, Brussels
13.11.2023 All in – Inclusive Architecture A+ Magazine Release A+ 304
16.11.2023 Mary Duggan A+ Lecture Bozar, Brussels

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel