h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ Lecture by Cecilia Puga | 20.02.2024

A+ Architecture in Belgium is verheugd om samen met Bozar de Chileense architect Cecilia Puga te mogen verwelkomen. Ze is te gast voor een lezing over haar werk in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel op 20 februari 2024.

Cecilia Puga, die sinds 1995 haar eigen praktijk runt in Santiago, heeft met haar innovatieve aanpak haar stempel gedrukt op de hedendaagse architectuur. Ze bouwt projecten op verschillende schaalniveaus, van private woningen tot scholen en grootschalige industriële projecten. Met haar werk geeft ze uitdrukking aan een unieke architectonische visie die streeft naar een harmonieuze integratie in de context, het combineren van elegantie en originaliteit, een inventieve benadering van het gebruik van materialen en het herinterpreteren van traditionele elementen.

Deze lezing biedt een overzicht van Cecilia Puga’s portfolio, met een aantal opmerkelijke realisaties zoals de cruiseterminal in de Straat van Magellan, het Pereira Paleis en de infrastructuur voor het Queulat Nationaal Park in Patagonië. Ook haar voorstel voor het Chileense paviljoen op de Expo 2020 in Dubai, gemaakt in samenwerking met de Chileense architecten Smiljan Radic en Paula Velasco, zal uiteraard niet ontbreken.

Meer info | Inschrijving

Competitions

Subscribe and win a ticket for MIPIM 2024!

A+ Architecture in Belgium biedt u de exclusieve mogelijkheid om MIPIM 2024 bij te wonen, het niet te missen evenement voor vastgoedprofessionals in Cannes. In partnerschap met dit prestigieuze evenement, geven wij 2 tickets weg voor MIPIM, elk ter waarde van € 2.220!

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel