h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

A+ Talk by Martin Rauch & BC architects & studies & materials | 02.04.2024

A+ Architecture in Belgium en Bozar nodigen je graag uit voor de thematische dubbellezing ‘Building with local materials’, met Martin Rauch en BC architects & studies & materials. De lezing vindt plaats op 2 april 2024 en gaat door op een andere locatie dan gewoonlijk: in het Auditorium 490 – Koninklijke Musea voor Schone Kunsten (5 museumstraat, Brussel).

Martin Rauch komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en heeft altijd een passie gehad voor het gebruik van natuurlijke materialen in zijn projecten. Hij is opgeleid als keramist, heeft zich gespecialiseerd in het bouwen met leem en richtte in 1999 zijn eigen studio Lehm Ton Erde op. Hij zal een aantal emblematische projecten voorstellen, waaronder zijn eigen huis in Schlins, ontworpen samen met Roger Boltshauser.

Net als Martin Rauch werkt ook het Brusselse bureau BC architects & studies & materials sinds 2009 met een geïntegreerde aanpak die alle aspecten van het bouwproces omvat, van ontwerp tot onderzoek en de productie van specifieke materialen. BC zal het project Woodstock voorstellen, een vakantiehuis aan een rivier in de Ardennen dat volledig is opgebouwd met lokale, natuurlijke materialen en aan de hand van innovatieve technieken. Nadat beide hun projecten hebben voorgesteld, gaan Martin Rauch en BC met elkaar in gesprek.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit formulier voor 29 maart. De dag voor de lezing sturen wij u uw persoonlijke tickets per e-mail. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Door uw inschrijving verbindt u zich ertoe om aanwezig te zijn, en ons te verwittigen in geval van annulering.

Wij kijken alvast uit naar uw komst,

Het A+ team

Meer info | Inschrijving

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel