h1,h2,h3{color:black; margin-top:5px; margin-bottom:10px;} h1,h2{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900;} h2{font-size:30px; text-align:center; margin:5px 0 10px 0; line-height:27px;} h3{font-family:rhymes, "Rhymes Black Text", "Times New Roman", times, serif;font-weight:900; font-size:12px; margin-bottom:0; text-align:center;} p a{color:#000000; font-weight:400; text-decoration:underline;} a{color:#000000!important; } h3 a{color:#000000; text-decoration:underline;} p{font-size:15px; line-height:19px; font-family:"Rhymes Light Text", "Times New Roman", times, serif; font-weight:300;}

Online version - Version française

Uitnodiging | A+ Lecture by Cecilia Puga | 20.02.2024

Beste architect,

A+ Architecture in Belgium en Bozar zijn verheugd u uit te nodigen in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel op 20 februari 2024 voor een lezing door Cecilia Puga.

Cecilia Puga, die sinds 1995 haar eigen praktijk runt in Santiago, heeft met haar innovatieve aanpak haar stempel gedrukt op de hedendaagse architectuur. Ze bouwt projecten op verschillende schaalniveaus, van individuele huizen tot grootschalige educatieve en industriële projecten. Met haar werk geeft ze uitdrukking aan een unieke architectonische visie die streeft naar een harmonieuze integratie in de context, het combineren van elegantie en originaliteit, een inventieve benadering van het gebruik van materialen en het herinterpreteren van traditionele elementen.
Deze conferentie biedt een overzicht van Cecilia Puga’s carrière, met opmerkelijke realisaties zoals de cruiseterminal in de Straat van Magellan, het Pereira Paleis en de infrastructuur voor het Queulat Nationaal Park in Patagonië. Niet te vergeten haar voorstel voor het Chileense paviljoen op de Expo 2020 in Dubai, gemaakt in samenwerking met de Chileense architecten Smiljan Radic en Paula Velasco, een bewijs van haar internationale reputatie.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit formulier voor 14 februari. De dag voor de lezing sturen wij u uw persoonlijke tickets per e-mail. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Door uw inschrijving verbindt u zich ertoe om aanwezig te zijn, en ons te verwittigen in geval van annulering.

Wij kijken alvast uit naar uw komst,

Het A+ team

Meer info | Inschrijving

 

Product News

Beste architect, laat ons weten wat u bouwt!
De redactie van A+ krijgt graag een overzicht van de recentste, kwalitatieve projecten die in België gerealiseerd worden. Hebt u de afgelopen twee jaar een project afgerond? Laat het ons weten via deze link!

Publicaties Lezingen Tentoonstellingen Abonnement

Fédération Wallonie-Bruxelles FWB Vlaamse overheid Ville de Bruxelles Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Région de Bruxelles-Capitale

Febelcem urban.brussels D’Ieteren Immo

Deze mail werd verstuurd naar [[EMAIL_TO]], klik hier om u af te melden.

ICASD vzw

21/3 Ernest Allardstraat

1000 Brussel