Gepubliceerd op 10.05.2023 | Foto's: Delta Light

Je kan onbeperkt lichtlijnen creëren. Met de ruimte als een leeg canvas en de muur, de vloer of het plafond als uitgangspunt, kan je alle kanten op.

De toolset bestaat uit een reeks profielen met gezandstraalde optiek voor algemene verlichting of afgeschermde LED-punten met een lage UGR voor taakverlichting, verschillende connectoren die tot vier profielen aan elkaar koppelen, een handvol bevestigingen om de profielen met de muur of het plafond te verbinden en een reeks insteekkabels voor een eenvoudige elektrische voeding van het systeem.

Met maximaal 10 m profiel vanaf 1 voedingspunt is de 48 V gevoede Mikaline perfect om structuren te bouwen voor ruime omgevingen en past hij tegelijkertijd gemakkelijk in kleinere ruimtes. Creëer kaders die de ruimte volledig verlichten, kies voor een gezellige setting met alleen indirect licht naar de muur of ga voor een puur lineair patroon met speciale taakverlichting, de mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen aan individuele voorkeuren.

Mikaline is niet alleen aantrekkelijk als structuur, ook het ontwerp van de gereedschapsset zelf is een streling voor het oog. De donkerzwarte structuurlijnen staan in krachtig contrast met de glanzend verchroomde aansluitsets. De speelse vorm van de kabelconnectoren voegt een vrolijk element toe aan de lineaire patronen en de opties van goudkleurig als afwerking geven het geheel een luxe uitstraling.

www.deltalight.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.