Gepubliceerd op 21.03.2023

De keuze van een geschikt armatuur voor alle balkons of terrassen is daarentegen meestal een centraal georganiseerde opgave van de lichtplanning. Hierdoor blijft het uniforme totaalbeeld van een gebouw behouden. Met name voor dergelijke oplossingen die een groot aantal vereisen, biedt BEGA met diverse armaturen voor zowel het plafond als de wand economische oplossingen van hoge kwaliteit.

Op deze manier wordt een consequente lichtplanning voor alle wooneenheden bereikt die rekening houdt met alle aspecten van de planning. De verlenging van de woonruimte naar de buitenruimte verbindt omgekeerd het licht op het balkon en het gebruik ervan met de verlichting van de binnenruimte.

 

 

Gebruiksmogelijkheden van de balkonarmaturen

Bij de balkonverlichting varieert het gebruiksspectrum van discreet achtergrondlicht tot vol vermogen, bijvoorbeeld om te lezen. De integratie van het licht op het balkon in een comfortabele lichtbesturing is een individuele beslissing van de bewoners.

Het maakt niet uit of het licht gedimd is en in welke intensiteit – het zeer individuele lichteffect wordt zelfs van op grotere afstand niet als een vreemd verschijnsel waargenomen, maar voegt zich door de uniformiteit van de armaturen harmonieus in het beeld van het wooncomplex.

Licht voor het balkon · BEGA
www.bega.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.