In het kader van de speciale uitgave A+284 Belgium: The Next Generation! – een extra dik nummer gewijd aan jonge architectenbureaus – organiseren we twee momenten om het tijdschrift aan je voor te stellen. Dat doen we op twee verschillende locaties – in Vlaanderen en in Wallonië  – telkens in een project dat in het nummer is gepubliceerd. Je kan die avond ook uitzonderlijk een rondleiding meevolgen doorheen het gebouw met een van de architecten als gids. Bij een glaasje kan je vooraf of nadien napraten met collega’s, lezers en partners van het event.

Na een eerste avond in juli in Gent nodigen we u uit om in Charleroi op 10 september het project A6K te komen ontdekken. In dit voormalig postsorteercentrum realiseerde Traumnovelle in 2019 een ongewone co-workingruimte voor technologieruezen én startups.

Gezien coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Er is plek voor maximum 45 personen verdeeld over drie groepen van 15 personen voor de rondleidingen doorheen het gebouw. Gelieve vooraf in te schrijven en een keuze te maken om welk uur je de rondleiding wil meevolgen, om 18u30, 18u45 of 19u. Een toegangsticketje kost 10 euro: daarin zit de rondleiding door de architecten en een drankje vervat.

Praktische info

A6K, Square des Martyrs, 6000 Charleroi (naast het station)
donderdag 10 september, tussen 18u en 20u
10 euro (rondleiding + 1 drankje)

Program

18u: ontvangst
18u15: welkom door Lisa De Visscher, hoofdredacteur A+
18u30: start rondleiding 1
18u45: start rondleiding 2
19u: start rondleiding 3
bar doorlopend geopend
20u: einde

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.