Gepubliceerd op 09.08.2022

De laatste jaren hebben kleuren een grote comeback gemaakt in de badkamer. En dat is geen toeval: kleuren scheppen een sfeer en wekken emoties op, ze zijn zowel een persoonlijk statement als een trendsta-tement. Ze zijn zowel een persoonlijk statement als een trend statement. En dat geldt vooral als ze slim worden gebruikt. Voor Villeroy & Boch en Gesa Hansen onthullen hun eigen kleurgeheimen met de kleurencirkel.

Vind uw favoriete kleur

Intense rode tinten? Een rustgevend blauw? Of een aardgrijze? Bij elk kleurenconcept is het noodzakelijk te beginnen met het bepalen van beslissen welke kleur de toon zal zetten in de nieuwe badkamer. Met het kleurenwiel, kunt u gemakkelijk met het kleurenwiel, zijn er vele mogelijkheden voor u beschikbaar. De verschillende voorbeelden laten zien welke effecten kunnen worden gecreëerd met verschillende effecten kunnen worden gecreëerd met verschillende kleuren en hoe een enkele badkamer kan worden getransformeerd door de keuze van kleuren.

Combineren met vaardigheid

Vakmensen als Gesa Hansen kennen vele manieren om kleuren te combineren om kleuren ingenieus te combineren. Met het kleurenwiel, kan iedereen gemakkelijk combinaties maken zoals triades, monochroom, complementaire of analoge kleuren. De collecties Villeroy & Boch collecties, vooral de Artis en Loop & Friends wastafelcollecties, evenals de badkamermeubels uit de hoogwaardige Finion collectie, bieden de perfecte producten voor badkamerinrichting met badkamerontwerp met behulp van het kleurenwiel. Legato en Collaro badkamermeubels of de gehele Subway 3.0 badkamerserie zijn de perfecte partners voor kleurexperimenten. Met het Colour on De-mand-concept kunt u met de badkuip de badkamer van uw keuze samenstellen.

Over Gesa Hansen:

De Deens-Duitse ontwerpster Gesa Hansen werd in 1981 geboren in een familie van meubelontwerpers en architecten. Na haar studie aan de Bauhaus Universiteit in Weimar, verhuisde zij naar Parijs en werkte in het atelier van de beroemde architect, Jean Nouvel. In 2009 richtte ze het succesvolle label «The Hansen Family» op met handgemaakte meubels in Scandinavisch de­sign. De Parisian by adoption heeft voor Villeroy&Boch een exclusief kleurenconcept ontwikkeld dat een veelheid aan designmogelijkheden opent in de badkamer.

Ontdek het kleurconcept en Gesa Hansen’s advies over kleuren bij Hansen’s advies over kleuren op het volgende adres: www.villeroy-boch.be

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.