Gepubliceerd op 25.10.2023

Natuurlijk licht is een onuitputbare bron van energie en geluk. Net daarom wil je het zoveel mogelijk laten binnenstromen in al je projecten. Een glasgevel is op dat vlak de ultieme oplossing.

Reynaers Aluminium biedt een reeks van esthetische glasgevels aan. Hierdoor kan je kiezen uit verschillende designstijlen, een horizontale of verticale uitlijning. Door het gebruik van structurele beglazing of geklemd glas creëren de glasgevels een minimalistische uitstraling waardoor ruimtes verrijkt worden met een panoramisch uitzicht en veel natuurlijk licht. Bovendien heeft de serie verschillende technische varianten om te voldoen aan de hoge eisen voor brandwerendheid en thermische isolatie. Ontdek de vele mogelijkheden van de ConceptWall-serie.

ConceptWall 50

Concept Wall 50 is een gevel- en daksysteem met onbeperkte ontwerpvrijheid en een maximale transparantie. ConceptWall 50 is beschikbaar in verschillende ontwerp- en beglazingsvarianten, maar heeft ook verschillende technische varianten om te voldoen aan hoge eisen voor brandwerendheid en thermische isolatie.

Ontdek ConceptWall 50 >>

ConceptWall 60

ConceptWall 60 is speciaal ontworpen voor grotere glasoppervlakken. Het is een uitstekend thermisch geïsoleerd gevelsysteem voor robuuste constructies van grote glazen oppervlakken dat ook voldoet aan de specifieke behoeften van hellende of afgeronde constructies.

Ontdek ConceptWall 60 >>

Ontdek alle Reynaers Aluminium glasgevels

De glasgevels van Reynaers Aluminium maken grote, inspirerende raampartijen mogelijk. Naast onze ConceptWall-serie bieden we nog andere oplossingen voor glasgevels aan. Ontdek welke oplossing bij jouw project past.

Ontdek alle glasgevels >>

Ontvang jouw gratis inspiratieboek projecten

 

 

In dit inspiratieboek tonen we een aantal spectaculaire projecten die we samen met onze partners hebben gerealiseerd. Denk hierbij aan unieke particuliere woningen, residentiële projecten, kantoorgebouwen, recreatie projecten, enzovoort. Laat je inspireren en ontdek hoe jouw project bij Reynaers Aluminium van begin tot einde in goede handen is.

Download jouw gratis inspiratieboek projecten >>

 

Contact

Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
B-2570 Duffel
www.reynaers.be
info@reynaers.be

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.