Gepubliceerd op 29.11.2023

Nieuw beursconcept stimuleert verbinding en kennisuitwisseling.

Van 14 t/m 18-01-2024 wordt Keulen opnieuw het middelpunt van de wereldwijde interieur-scene. Direct aan het begin van het nieuwe jaar brengt de imm cologne de interieurbranche bij elkaar en vormt een belangrijk networking- en inspiratieplatform voor de trends van morgen. Met de drie beurssegmenten Home, Sleep en Pure dekt de grootste interieurbeurs van Duitsland het volledige aanbodspectrum van de branche. Hier vindt u een indrukwekkende bandbreedte aan exposanten, van vooruitstrevende start-ups tot gevestigde merken.

Pure – inspirerend design in high-end kwaliteit

Pure is het exclusieve luxebereik van de imm cologne. Toonaangevende premium merken presenteren op dit inspiratieplatform hun high-end producten en innovatieve designs. In het middelpunt staan bijzondere, maar leefbare ideeën, in de hoogste kwaliteit geproduceerde meubelstukken, maar vooral authentiek design dat de signatuur van de fabrikant draagt. Tot de marktleidende exposanten die in 2024 onderdeel van de imm cologne zijn, behoren onder andere: Adova, BW Bielefelder Werkstätten, COR, Draenert, Interlübke, Kettnaker, Leolux und Team 7.

Home – interieuroplossingen met lifestyle-karakter

Van slimme meubelsystemen voor jong wonen tot een stijlvol interieur voor veeleisend wooncomfort: in de Home-wereld presenteren consumentgerichte merken een facetrijk aanbodportfolio dat is toegesneden op veel verschillende behoeften. Gerenommeerde exposanten zoals Actona, Furninova, Hjort Knudsen, Mobitec, Voglauer en vele andere, hebben hun deelname reeds bevestigd. Met de vele internationale fabrikanten en de aanwezigheid van grote inkoopverbanden fungeert het Home-gedeelte als uniek zakenplatform voor import en export in de interieurbranche.

Sleep – moderne slaapwerelden

In het beurssegment Sleep wachten revolutionaire concepten voor een heilzame nachtrust en harmonieuze slaapomgeving op de vakbezoekers. De gepresenteerde matras- en slaapsystemen beloven maximaal comfort. Het omvangrijke assortiment wordt aangevuld door kwalitatief hoogwaardige accessoires en stoffen. Eersteklas merken zoals Badenia, Dormiente en f.a.n. frankenstolz zijn er onder andere bij. Met het themagebied Sleep is de imm cologne de belangrijkste beurs voor de matras- en beddenvakhandel in Europa.

Nieuw beursconcept: ‘The Circles’

Een belangrijke factoor voor de grote resonantie vormt de nieuwe hallenstructuur en het innovatieve content- en event-format ‘The Circles’. De Circles zijn veelzijdige ontmoetingsplekken die over de volledige beurs zijn verspreid en de hallen een uniek uiterlijk geven. Ze dienen als schakel tussen de beursdeelnemers, om nieuwe ideeën te ontwikkelen, inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen. Dit integrale concept belichaamt het hoofdthema ‘Connecting Communities’ en creëert een verbondenheid die ver boven een normale beursbeleving uitsteekt.

Tickets voor het bezoeken van de imm cologne zijn te verkrijgen hier!

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.