Gepubliceerd op 07.10.2021

HEWI desinfectieautomaten maken indruk door hun design en kwaliteit. Naast de mobiele desinfectiezuil is vanaf deze zomer ook een nieuwe dispenser beschikbaar als staande en wandmodel. Het is niet alleen geschikt voor lobby’s en entrees, maar ook voor bijvoorbeeld receptiebalies en liften.

MATTEN

Met de nieuwe producten van System 900 biedt HEWI vormgevingsmogelijkheden en kunnen hygiënemaatregelen esthetisch worden uitgevoerd op tafels, in liften of waar ze ook nodig zijn. De HEWI-designlijn is verkrijgbaar in roestvrij staal met een mat oppervlak in wit, grijstinten of zwart. De nieuwe desinfectieautomaat kan worden gecombineerd met andere sanitaire oplossingen van HEWI. Zeep- en papieren handdoekjesdispensers en afvalbakken zijn verkrijgbaar in de respectievelijke designtaal.

AANRAKINGSVRIJE DESINFECTIE

Beide modellen kunnen worden gebruikt zonder elkaar aan te raken. Wanneer het ingebouwde sensorsysteem wordt geactiveerd, licht het desinfectiegebied op en wordt intuïtieve bediening ondersteund. Het ontsmettingsmiddel wordt in sprayvorm verstrekt, zodat het beter over de huid wordt verdeeld. Het vooraf instellen van de afgiftehoeveelheid is bijzonder hulpbronbesparend. Het gaat een hoog verbruik van ontsmettingsmiddel tegen.

www.hewi.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.