Gepubliceerd op 09.08.2022

Vooral in de Zorgsector heeft het thema hygiëne altijd een hoge prioriteit gehad. Maar vandaag de dag worden hygiëne en infectiebeheersing ook de bepalende factor in het interieurconcept van openbare en semi-openbare gebouwen.

Hygiëne-dispensers moeten esthetisch en stijlvol zijn en optimaal passen in bestaande ruimten. Materialen, oppervlakken en bijpassende kleuren maken individuele designmogelijkheden mogelijk. Met de System 900 dispensers maakt Hewi het mogelijk om producten in de persoonlijke kleur van uw keuze te bestellen. Het gebruik van robuuste materialen maakt de dispensers geschikt voor gebruik in drukbezochte openbare gebouwen, in hotels en in de zorgsector.

Kies uw eigen kleur

De kleurwerelden van Hewi bieden individuele designmogelijkheden en zorgen voor expressieve statements. Zowel in de nieuwste trendkleuren als in uw persoonlijke lievelingskleur: System 900 zeep- en desinfectieautomaten kunnen worden gepoedercoat zodat ze in elk interieur passen. De mogelijkheid tot individualisering biedt bedrijven in kantoor- en bedrijfsgebouwen en hotels de mogelijkheid om het bedrijfsdesign tot in het kleinste detail door te voeren.

Zo ontstaan unieke kleurconcepten die een persoonlijke herkenningswaarde creëren en de dispensers individueel in het zonnetje zetten. Helemaal volgens het motto: Maak uw eigen keuze – Kies uw eigen kleur!

Hewi systeem 900 dispenser

Hewi biedt met de System 900 dispensers designmogelijkheden en maakt het mogelijk hygiënemaatregelen esthetisch in te passen in entrees en lobby’s, op tafels, voor liften of waar ze ook nodig zijn. De Hewi-designlijn is verkrijgbaar in roestvrij staal met een mat oppervlak in wit, grijstinten of zwart en, gloednieuw, in de kleur van uw keuze. De nieuwe desinfectie-dispenser kan worden gecombineerd met andere sanitaire oplossingen van Hewi. Verkrijgbaar zijn dispensers voor papieren handdoeken en afvalemmers in de betreffende designtaal.

Contactloze desinfectie

De Hewi dispensermodellen van System 900 zijn zowel in manuele als elektronische vorm verkrijgbaar. Het zintuiglijke ontwerp stelt gebruikers in staat hun handen te desinfecteren zonder ze aan te raken. Wanneer het ingebouwde sensorsysteem wordt geactiveerd, licht het desinfectiegebied op en wordt intuïtieve bediening ondersteund. Het middel wordt in sprayvorm toegediend en kan zo beter over de huid worden verdeeld. De uitvoerhoeveelheid is van tevoren ingesteld en is daardoor bijzonder economisch. Dit voorkomt een hoog verbruik van ontsmettingsmiddel.

www.hewi.com/en/sanitary/dispenser-systems  /// www.hewi.com

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.