Gepubliceerd op 08.04.2021

De binnenbekleding van de Premium-haarden van Metalfire krijgt er twee afwerkingen bij: Triangle en Round. De gietijzeren nerven van Triangle zijn veeleer hoekig. De versie Round, ook in gietijzer, is gebaseerd op een door de Belgische architect Benoît Viaene ontwikkeld concept, in samenwerking met Atelier Franssens, en onderscheidt zich door middel van zachte rondingen. De zorgvuldig afgewerkte vormen gaan in dialoog met het licht van de vlammen en blijven boeien, ook als het vuur gedoofd is.

www.metalfire.eu

De nieuwe afwerkingen van de binnenkant bieden niet alleen een boeiende variatie aan nieuwe en trouwe klanten van Metalfire, en dat zijn voornamelijk architecten en binnenhuisarchitecten, maar ze laten ook een frisse wind doorheen de hele sector waaien.

De Triangle gietijzeren lamellen vertegenwoordigen een hoekigere benadering van de afwerking van de binnenkant van de haard, terwijl de Round gietijzeren lamellen – gebaseerd op een ontwerp van de Belgische architect Benoit Viaene – gekenmerkt worden door zachte rondingen.

 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.