Gepubliceerd op 26.08.2021

Overal om ons heen vormt de natuur een eindeloze bron van inspiratie. Zand en marmer zijn ruwe, ongepolijste mineralen met een pure schoonheid die unieke designmogelijkheden creëert. Ze bepalen niet alleen de kleur van onze omgeving, maar vandaag ook die van onze interieurs.

De nieuwe Marble- & Desert-collecties van 2tec2 weerspiegelen ons verlangen naar natuur en duurzaamheid. 2tec2 polijstte de ruwe diamanten marmer en zand tot twee hoogwaardige en technisch geavanceerde collecties in geweven vinyl. Allebei weten ze de unieke schoonheid van het mineraal te behouden die als inspiratie diende. De twee collecties vormen een innovatief designhoogtepunt: ze hebben de looks van een tapijt, maar bieden alle voordelen van een

harde vloerbekleding.

Unieke samenstelling en innovatieve materialen

2tec2 combineert functionaliteit en duurzaamheid met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van harde vloeren. De Acoustic Comfort Backing-technologie, gemaakt uit 70% gerecycled PET, maakt gebruik van een geavanceerde techniek waarbij vilt, geweven vinyl en glasvezel in meerdere lagen worden aangebracht voor superieure geluidsabsorptie en comfort.

De geweven vinyl vloerbekleding is rolstoel- en UV-bestendig, duurzaam, brandvertragend en geschikt voor intensief gebruik. Ze zullen uw ruimtes verfraaien, of het nu gaat om kantoren, hotels, gezondheidscentra of retail.

https://www.2tec2.com/nl/

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.