Gepubliceerd op 21.02.2023

De pivoterende deur behoort tot de serie niet-geïsoleerde slanke profielen van forster presto XS. Deze profielen zorgen voor een maximale transparantie. De elegante deur laat namelijk veel licht door en zorgt voor een ruimte vergrotend gevoel. De pivotdeur beschikt over een uniek openingspatroon dat een opvallend designelement in een kamer creëert. De forster presto XS-pivotdeur heeft een draaifunctie tot 360° en heeft de mogelijkheid om de deur te blokkeren op 90°. Hierdoor is de deur niet enkel esthetisch, maar ook nog eens ergonomisch. Bovendien is de deur verkrijgbaar mét of zonder frame, waardoor een draaideur zonder kaderprofiel mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat je het maximale kan halen uit de beschikbare ruimte.

De forster presto XS-pivotdeur bestaat uit 100% staal waardoor de deur niet enkel bijzonder sterk is, maar ook duurzaam en volledig recycleerbaar.

Ontdek forster presto XS nu op: forster presto XS : profile systems in steel and stainless steel : Forster Profilsysteme AG, Arbon (forster-profile.ch)

www.forster-profile.ch

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.