Gepubliceerd op 26.03.2024

De superslanke stalen profielen van forster presto xs laten een maximale daglichtinval en transparantie toe. De aanzichtbreedte voor de vaste ramen bedraagt slechts 23 mm en voor opendraaiende elementen 45mm. Dankzij het elegante en slanke aanzicht passen forster presto xs-profielen perfect in de hedendaagse architectuur en projecten op zoek naar een minimalistisch design. Het staal geeft jouw ruimte direct een meer industriële, authentieke of moderne look. Het systeem leent zich dan ook uitstekend tot de restauratie en renovatie van oude gebouwen.

  • Stalen binnendeur
  • Minimalistisch design
  • Veel lichtinval

forster presto xs pivotdeur voor maximale transparantie

Ook de pivoterende deur behoort tot de serie niet-geïsoleerde slanke profielen van forster presto xs. Deze profielen zorgen voor een maximale transparantie. De elegante deur laat namelijk veel licht door en zorgt voor een ruimte vergrotend gevoel. De pivotdeur beschikt over een uniek openingspatroon dat een opvallend designelement in een kamer creëert. De Forster presto xs-pivotdeur heeft een draaifunctie tot 360° en heeft de mogelijkheid om de deur te blokkeren op 90°. Hierdoor is de deur niet enkel esthetisch, maar ook nog eens ergonomisch. Bovendien is de deur verkrijgbaar mét of zonder frame, waardoor een draaideur zonder kaderprofiel mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat je het maximale kan halen uit de beschikbare ruimte.

Steel is our nature

De ultraslanke forster presto xs-profielen zijn gemaakt van 100% staal. Staal staat bekend om zijn stabiliteit en duurzaamheid, zoals blijkt uit de eeuwenoude constructies die vandaag de dag nog steeds overeind staan. Het onderscheidt zich als het meest milieuvriendelijke metaal in termen van productie, met een opmerkelijk lage ecologische voetafdruk. Dankzij de superieure sterkte-eigenschappen van staal is er minder materiaal nodig, wat resulteert in een efficiënter gebruik van middelen. Aan het einde van zijn levenscyclus kan staal volledig recycleerd worden, waardoor het een verantwoorde keuze is voor toepassingen in ramen, deuren en gevels. Dit benadrukt ons engagement voor duurzaamheid en het zorgvuldig beheren van onze natuurlijke hulpbronnen.

www.forster-profile.ch

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.