Gepubliceerd op 04.11.2021

Corian® Solid Surface wil elke dag buitengewoon maken. Dat hebben ze als nieuwe ambitie vooropgesteld. Met een esthetiek die verder gaat dan eenvoudige oppervlakken en waarmee men een betoverende stijl wil creëren.  Een ontwerp moet zich aanpassen aan de nieuwe moderne eisen in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Men moet voldoen aan het verlangen naar schoonheid en de behoefte aan duurzaamheid. Al deze kwaliteiten zijn in overvloed aanwezig in het nieuwe aanbod.

De nieuwe ontwerpstijlen en toepassingen zijn praktisch, dynamisch en duurzaam in elke omgeving.  Elke nieuwe look is gemaakt om een beroep te doen op de wens naar comfort, de behoefte aan kracht en het verlangen naar stijl.

Naast stijl en esthetiek blijven een naadloze verwerking en het niet-poreuze karakter zorgen voor een hygiënisch en verbluffend gebruiksgemak. Daarbovenop de wetenschap dat het materiaal steeds hersteld kan worden maakt dat de levensduur verlengd wordt. Hoge eisen, hoge prestaties, buitengewoon Corian®.

www.gesibois-abc.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.