Gepubliceerd op 03.12.2020

Ramen zijn een investering voor tientallen jaren. Ze verdienen dan ook een zorgvuldige planning en nauwkeurige voorschriften. Met die overtuiging heeft de Italiaanse raamfabrikant het concept van de Studios Finstral gecreëerd. Hij geeft de volgende toelichtingen:

Ze zeggen dat ramen niet alledaags zijn. Waarom?
Omdat goede ramen zoveel meer kunnen doen: Ze brengen meer daglicht in uw ruimtes, houden lawaai buiten, beschermen u effectief tegen indringers, besparen energie dankzij een goede isolatie en zetten een esthetisch accent in de ruimte. Als u uw woning wilt opwaarderen, kunt u al veel bereiken met nieuwe ramen – en met relatief weinig moeite.

Is de kwaliteit van het leven dan een samenspel van verschillende factoren?
Juist. Het perfecte raam is zeer individueel. Het maakt verschil of u aan een hoofdweg op een noordelijke locatie woont of als u op het platteland aan de zon wordt blootgesteld. U moet altijd geval per geval beoordelen hoeveel bescherming tegen inbraak, zon of lawaai gewenst is. Neem daarom de tijd om uw project uit te werken en om u oordeelkundig te laten adviseren.

Wat zijn de voordelen die Finstral zijn klanten biedt?
Bij Finstral ontwerpen we ramen voor het leven en we doen dat al 50 jaar. In tegenstelling tot tal van andere bedrijven in de sector doet Finstral alles zelf: van de productontwikkeling, de fabricage van profielen en de productie van isolatieglas over de assemblage van de ramen tot hun professionele installatie. Op die manier kunnen we een unieke selectie in haar soort aanbieden.

Net zoals voor de keuze van een keuken beschouwt u het bezoek aan een showroom als een fundamentele stap. Waarom?
Omdat u in onze Studio aan de Leuvensesteenweg 392 in Zaventem op eenvoudige en georganiseerde wijze kunt kennismaken met alle details en mogelijkheden van een raam. Het centrale punt in de Studio wordt gevormd door de demonstratietafels. Dit is een exclusief concept dat de bezoeker de kans biedt om zijn eigen raam te creëren en er functionele en esthetische opties voor te selecteren door een traject met vier krachtlijnen te volgen: de buitenkant, de omgeving, de binnenkant en alles rond het raam. Dezelfde ervaring van professioneel advies wordt aangeboden in een tiental andere Finstral-partnerstudio’s binnen België.

Zijn er alternatieven voor een bezoek aan de studio ?
Vanuit onze Studio in Brussel willen we u ook graag adviseren via videoconferentie. Een optimale manier om de ramen te ontdekken zonder dat u zich moet verplaatsen. U vindt ons op finstral.com/brussels of telefonisch op het nummer +32 472 73 74 64

De nieuwe Studio Finstral in Brussel: een tentoonstellingsruimte van ongeveer 340 m² om op een nieuwe manier kennis te maken met ramen en voordeuren.

Openingsuren van maandat tot zaterdag:
09.30 u – 12.30 u
13.30 u – 18.00 u

Studio Finstral Bruxelles.
Leuvensesteenweg 392
1932 Zaventem
T +32 472 73 74 64
finstral.com/brussels

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.