Gepubliceerd op 16.05.2022

De energienormen voor gebouwen worden alsmaar strenger. Bovendien blijven energiefacturen fors stijgen. Daarom draagt Reynaers Aluminium graag zijn steentje bij. De combinatie van thermische isolatie en luchtdichtheid vermindert de energieconsumptie en garandeert een optimale leefomgeving. Het complete Reynaers Aluminium gamma is dan ook ontworpen om energie- en CO2 verbruik te doen dalen. Door de hoge isolatie en energie-efficiëntie van Reynaers Aluminium schuiframen kan je jouw project duurzamer maken.

MasterPatio – Meesterlijk slank en superisolerend

Dit innovatieve schuifraamsysteem is heel duurzaam, onder meer dankzij een sterke energieprestatie die het geschikt maakt voor passiefbouw. Met zijn slanke, strakke ontwerp zorgt MasterPatio voor meer lichtinval. Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, dankzij glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg, hoogtes tot 3,6 m én talloze mogelijke configuraties.

Ontdek MasterPatio >> 

HiFinity – Minimalistisch design en superieure isolatie

Dit innovatieve systeem, een echt Belgisch ontwerp, bereikt grote hoogtes en creëert een gevoel van oneindigheid. Dankzij zijn ultraslanke design maakt het immers grote glasoppervlaktes mogelijk. Denk daarbij aan een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 300 kg (750 kg mits automatisatie) en hoogtes tot 4 m. Dankzij zijn sterk isolerend vermogen past HiFinity bovendien ook bij passiefbouwprojecten.

Ontdek HiFinity >> 

www.reynaers.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.