Gepubliceerd op 28.02.2024

Dakvensters aangedreven door daglicht, zelfs op bewolkte dagen

Om comfort en duurzaamheid te combineren, ontwikkelt VELUX® al bijna 20 jaar producten op zonne-energie met als resultaat een technologie die een echte innovatie brengt in de renovatie- en interieurdesignsector

Dat komt omdat VELUX® dakvensters op zonne-energie de natuurlijke hernieuwbare energie van de zon gebruiken als energiebron, waardoor er geen bedrade stroomaansluiting nodig is. Door gebruik te maken van de kracht van daglicht bieden Solar dakvensters een oplossing die het gebruik van hernieuwbare energie bevordert.

Geen zon? Geen nood! De duurzame zonnebatterij wordt gevoed door een geïntegreerde zonnecel aan de buitenkant van het dakraam. Dit zorgt ervoor dat de hele dag natuurlijk licht wordt opgevangen, zelfs op bewolkte dagen.

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Met de zon als energiebron is niet alleen dit VELUX® platdakvenster, maar ook het volledige assortiment aan accessoires volledig draadloos, wat een eenvoudige installatie zonder de hulp van een elektricien mogelijk maakt. Het venster wordt geleverd met een vooraf geconfigureerde wandschakelaar voor gemakkelijke bediening, maar kan ook worden aangestuurd via de nieuwe VELUX® App Control. Dankzij de discrete geïntegreerde regensensor dalen de VELUX® dakvensters automatisch bij de eerste druppel regen. Een eenvoudige en praktische oplossing om in een handomdraai je wooncomfort re optimaliseren!

En om aan elk type interieur te beantwoorden, biedt VELUX bovendien 3 nieuwe vensterformaten voor platte daken met een geraffineerd, minimalistisch design. Deze nieuwe functies bieden een betere verdeling van natuurlijk licht in elke ruimte, vooral in de donkerste kamers. Het resultaat zijn heldere, hedendaagse interieurs waarin het aangenaam wonen is!

www.velux.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.