Gepubliceerd op 19.06.2024

Het is dan ook zeer belangrijk dat het verdeelbord juist gedimensioneerd wordt en er rekening wordt gehouden met de huidige en toekomstige wensen van de klant. Zeker naar bv. elektrische mobiliteit van een wagenpark, is het belangrijk om te kijken naar wat de behoeften van de klant zijn en hoe de installateur de installatie kan afstemmen zodat er voldoende vermogen bewaard blijft als de verschillende bedrijfsfuncties in uitvoering zijn.

Project DIY Safti, Wetteren

Ontdek hoe installatiebedrijf Vermeulen al meer dan 40 jaar samenwerkt met Hager voor elektrische projecten. Een recent project is de doe-het-zelfzaak Safti in Wetteren, een winkel van meer dan 9000m², waar de elektrische installatie niet meer conform was. Omwille van de omvang van het project en om de continuïteit van de bedrijfsvoering te kunnen garanderen, werden de werken gefaseerd uitgevoerd.

 

De verouderde elektrische installatie werd opnieuw conform gemaakt en er werd gekozen voor univers verdeelborden met de nieuwe hoofdapparatuur H3+ van Hager. Er werd ook voor gezorgd dat de klant de winkel eenvoudiger kan afsluiten en dat de winkel ook kan openblijven bij een eventuele stroompanne. Dit werd gerealiseerd dmv een omschakelaar die een noodgroep aanstuurt.

Installatiebedrijf Vermeulen maakte gebruik van de gratis Hagercad software van Hager om de verdeelkasten uit te werken. Bij eventuele interesse in deze software, kunt u steeds beroep doen op onze technische dienst of de vertegenwoordiger van Hager.

Zowel voor residentiële als tertiaire projecten kan Hager ondersteuning bieden bij het uitwerken van de verdeelborden. Hager heeft verdeelsystemen tot 1600A in zijn gamma. De univers verdeelkasten met een maximum vermogen tot 630A, zijn dubbel geïsoleerd en staan gekend voor zijn eenvoudige installatie dmv voorgemonteerde functionele kits. Deze kasten zijn verkrijgbaar met verschillende beschermingsgraden volgens de omgeving waarin ze geïnstalleerd worden en hebben veel verschillende afmetingen waardoor ze in elk projecttype kunnen gebruikt worden.

https://hager.com/nl-be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.