Gepubliceerd op 18.11.2021

Een bureaustoel die de afvalberg vermindert en die tevens zorgt voor het welzijn van je medewerkers. Droom of realiteit? Bij Drisag doen we dromen uitkomen.

Zo is onze nieuwste bureaustoel Econic helemaal circulair opgebouwd om een langere levensduur te garanderen. De onderdelen van Econic kunnen steeds vervangen, hergebruikt of gerecycleerd worden. Tot slot houden we bij Drisag onze ecologische voetafdruk zeer klein dankzij onze lokale productie in België.

Voor de opbouw van de rugleuning van Econic werken we met een vernieuwende technologie waardoor er 85% minder milieubelastend PU schuim wordt gebruikt.

Bezeten van goed zitten ! Econic zorgt ervoor dat je dynamisch kan zitten zodat nek- en rugklachten voorkomen worden, met minder ziekteverzuim en productievere medewerkers als gevolg.

Econic is getest en gecertificeerd volgens de nieuwste Europese normen EN 1335-2020 en ISO 24496. Bovendien beschikt deze stoel over een groter verstelbereik wat ook door een geaccrediteerd testcentrum is bevestigd als een EN1335 AX bureaustoel. Met andere woorden, Econic is slimmer opgebouwd zonder in te boeten aan esthetiek.

www.drisag.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.