Gepubliceerd op 27.06.2023 | Foto's: CUPRA Born

Advertisement

De zoektocht naar prestaties is verankerd in het CUPRA-DNA en dus alomtegenwoordig. We willen altijd vérder gaan, onszelf overtreffen en ons onderscheiden van de massa. Die energie wordt belichaamd door de CUPRA Born: hij verhoogt de normen voor elektrisch rijden, terwijl hij ook de drempels errond wegneemt. 

Een meer dan comfortabel rijbereik

De autonomie is het grootste obstakel voor elektrische auto’s, maar de CUPRA Born maakt korte metten met dit probleem. De 58 kWh-batterij van de Born biedt een rijbereik tot 427 km, en met de 77 kWh-batterij verhoogt dat zelfs tot 540 km. Dat is meer dan genoeg voor alle dagelijkse woon-werkverkeer, zeker als u weet dat de gemiddelde Belg maar 41 km per dag rijdt. De kilometers vliegen met veel plezier voorbij en u hebt altijd voldoende rijbereik om uw bestemming te bereiken.

Ontdek de CUPRA Born

Opladen in een oogwenk

Overstappen op een elektrische auto betekent een compleet andere mentaliteit aannemen als het gaat om opladen. Daarom is het belangrijk om een proactieve houding aan te nemen en rekening te houden met hetresterende rijbereik van de batterij. De CUPRA Born kan worden opgeladen via een conventioneel oplaadpunt, maar is ook ontworpen voor snelladen. Zo kunt u na amper 35 minuten al verder rijden. En de MyCUPRA-app houdt u op de hoogte en vertelt u precies hoeveel energie u hebt verbruikt, hoeveel er nog in de batterij zit en hoelang het duurt vooraleer de batterij weer volledig is opgeladen.

Elektrische sensaties

De CUPRA Born combineert elektrificatie en prestaties perfect. Hij is verkrijgbaar met een vermogen van 204 of 231 pk, dat met indrukwekkende versnellingen het beste uit de elektromotor haalt. Ondanks dit vermogen blijft het in de wagen heel stil, waardoor u geniet van een soepele én levendige rijervaring. Zo komt u nog meer in contact met uw emoties. En om het rijbereik bij koud weer te optimaliseren, kan de CUPRA Born ook worden uitgerust met een warmtepomp.

Ontdek de CUPRA Born

Schitterend voor uw bedrijf

De CUPRA Born biedt aantrekkelijke belastingvoordelen, met een fiscale aftrekbaarheid van 100%. En dankzij een lager voordeel alle aard bezorgt de Born uw medewerkers ook een hoger netto-inkomen dan een wagen met verbrandingsmotor. Zo versterkt u hun overtuiging over elektrisch rijden. Want, voor wieeenmaal geproefd heeft van het rijplezier en de belastingvoordelen van de CUPRA Born, is teruggaan geen optie meer.

Twijfelt u nog? Test de CUPRA Born dan zelf uit. Laat u verleiden door deze elektrische wagen die uw visie op mobiliteit zal veranderen.

Ik reserveer mijn proefrit

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.