Gepubliceerd op 23.05.2022

Op 1 juni organiseert A+ een debat over de duurzame stad tijdens de eerste editie van de beurs Architect@Work in Brussel.

Duurzaamheid is meer dan ecologie of energieverbruik. Ze vertaalt zich ook in architecturale interventies waarin hergebruik, productiviteit of sociale inclusie centraal staan. Daarom nodigt A+ de architecten Annekatrien Verdict (Architectuurplatform), Benoît Burquel (AgwA), Dieter Leyssen (51N4E) en Jan de Moffarts (Altstadt) uit voor een reeks korte presentaties gevolgd door een debat rond het thema de ‘Duurzame Stad’. Zij zullen de projecten voorstellen waarvoor ze ook genomineerd werden voor de Brussels Architecture Prize: het Bouwmaterialendorp aan het kanaal, ECAM in Sint-Gillis, Stam Europa in de Europese Wijk en Gare Maritime in Tour & Taxis.

Na de presentaties gaan de architecten in debat, gemodereerd door Lisa De Visscher, hoofdredactrice van A+ Architecture in Belgium.

A+ biedt ook aan alle deelnemers een exemplaar aan van het tijdschrift A+293 Brussels Architecture Prize dat een overzicht biedt van alle genomineerde projecten. Na het debat kan het gesprek verdergezet worden bij een drankje.

Praktisch
Architect@Work
1 juni 2022, 17u30 – 18u30
Tour & Taxis
In het Frans en het Nederlands
Gratis
Schrijf je in op de website van Architect@Work

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.