Gepubliceerd op 07.03.2023

Workshops, opleidingen en inspiratiesessies zijn een must voor wie wil bijblijven. ASSA ABLOY Entrance Systems opent dit voorjaar dan ook opnieuw de poorten van zijn Academy in Houthalen. Het perfecte podium om bij te leren over de werking en kenmerken van geautomatiseerde poorten en deuren, én te ervaren hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald. Stip 14 maart en 27 april alvast aan in de agenda!

Fysieke trainingen en online opleidingen

ASSA ABLOY Entrance Systems deelt zijn knowhow graag met klanten, prospecten, architecten en aannemers. Want samen worden we slimmer. In de ASSA ABLOY Academy krijgen leergierigen het hele jaar door een mooie mix van fysieke trainingen en online opleidingen voorgeschoteld. De vier grote pijlers voor 2023 zijn: basistrainingen poorten en deuren, advanced trainingen poorten en deuren, service trainingen en BIM webinars. Daarbovenop worden de contactloze oplossingen die ASSA ABLOY Entrance Systems in huis heeft stevig in de verf gezet.

Voorjaarskalender

In het voorjaar van 2023 staan er alvast twee opleidingen op de planning. Op dinsdag 14 maart is er de Lunch & Learn Masterclass die focust op industriële poorten, snelrolpoorten, laad- en lossystemen en automatische deuren. Service Day op donderdag 27 april draait dan weer volledig rond onderhoud, interventie en veiligheid. Beide sessies zijn Nederlandstalig; in het najaar worden ook de Franstalige versies ingepland.

Stay tuned for more … Check regelmatig de Academy pagina voor nieuwe data in de trainingskalender 2023!

 www.assaabloyentrance.be

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.