Gepubliceerd op 13.05.2020

Urban organiseert jaarlijks een archiweek om de burger te sensibiliseren voor en in te leiden in de kwaliteitsvolle hedendaagse architectuur. Na het succes van archiweek 2019 investeert Urban volop energie in de editie van dit jaar. archiweek 2020 loopt van 5 tot 13 oktober: iedereen kan gratis deelnemen aan rondleidingen, opendeurdagen van architectenbureaus, colloquia, workshops, conferenties en tentoonstellingen.

Urban wil een Commissaris de verantwoordelijkheid toevertrouwen een selectie van hedendaagse realisaties te kiezen en voor te stellen die hij/zij op basis van een thema of een standpunt interessant vindt. De Commissaris wordt ook verzocht mee te werken aan de programmering van de acties die tijdens diezelfde week of in de slipstream van de archiweek georganiseerd worden.

Ben jij architect, stedenbouwkundige, designer, onderzoeker, criticus of kunstenaar? Trekt deze uitdaging je aan? Dan nodigt Urban je uit om je offerte in te dienen tegen uiterlijk vrijdag, 29 mei 2020 om 12.00 uur. Een aanwijzingscomité zal volledig neutraal de kandidaat selecteren en de betrokkenen op maandag, 8 juni 2020 inlichten.

Meer informatie

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.