Gepubliceerd op 02.05.2023

11de editie staat volledig op punt

De allerlaatste details voor de eerstvolgende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk staan op punt. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei heeft de 11de editie van dit event bijzonder veel te bieden. Onder het thema ‘Super Skin’ maakt de bezoeker kennis met een boeiend, veelzijdig en actueel thema.

De 292 standen, zijn stuk voor stuk ingevuld en zowel op donderdag als vrijdag staan vier boeiende seminars op het programma. In dat programma steken een aantal bijzonder aantrekkelijke afspraken: Tae Young Yoon (Senior Architect bij Snøhetta), Marc Martinez (hoofd Computational Design bij ncbham), trendwatcher Herman Konings, ‘ruimtevaartarchitect’ Xavier De Kestelier (global Head of Design bij het Londense Hassell), het Young Wolves’ View-debat (debat naar aanleiding van 60 jarig bestaan van de Orde van Architecten),…

Uiteraard zijn ook de vertrouwde randevents terug. Denk daarbij aan de materialenexpositie MaterialDistrict, de bookshop van Theoria en de fototentoonstelling Images by DAPh. Totaal nieuw zijn dan weer de kunstinstallatie van de Nederlander Jochem Esser, out-of-the-box concepten onder de noemer INSTALLATION by FEBE en een blik op de unieke architectuuropleiding Built Environment van Howest.

Op de standen zelf wordt de bezoeker andermaal verwend. De bijna 300 exposanten komen immers naar buiten met een zelden gezien aantal innovatieve oplossingen. Deze innovaties kunnen besproken worden in een uniek kader en zoals gewoonlijk onder het genot van gratis catering.

U heeft gratis toegang tot ARCHITECT@WORK na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging.

Meer info via www.architectatwork.be, via belgium@architectatwork.com of via 056/24.11.04.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.